ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Περί αριστείας ή τα κακά κόποις κτώνται

Έχω την κακή εντύπωση πως διάφοροι Μένγκελε έχουν μαζευτεί γύρω μας ετοιμάζοντας με σπουδή τα πειράματά τους.

Συνεντεύξεις για την Αριστεία σιγοψήνονται στο φούρνο της Καθημερινής. Άρθρα από μεγαλόσχημους κονκισταδόρους του δημόσιου βίου, ξεθάβουν με την απαραίτητη πολιτική ορθότητα, μισανθρωπισμό και κακεντρέχεια, πασπαλισμένα με ολίγο αντικομουνισμό.

Πάγιο αίτημα πολλών ταλαντούχων και εξειδικευμένων ηλιθίων είναι να μας κυβερνήσουν οι άριστοι.

Μα ως ηλίθιοι που είναι αλλά και πονηροί-πιστεύοντας πως αυτοί είναι οι άριστοι και πως αυτοί θα πρέπει να κυβερνήσουν-ξεχνούν ή θέλουν να ξεχνούν πως κάποιοι άλλοι άριστοι μας κυβερνούν με ελαφρώς μεταλλαγμένα επιχειρήματα.

Μέσα απ’ το μακιγιαρισμένο τους φασισμό ποντάρουν στο συναισθηματισμό και την αγανάκτηση του λεγόμενου λαού, δηλαδή των δούλων που χρειάζονται για να ξεσκατίζουν τους πλούσιους άριστους αδερφούς επιστήμονες, επιχειρηματίες, παπάδες, ακαδημαϊκούς.

Ειδικά οι κακαδημαϊκοί που καταφτάνουν καραβιές απ’ την Αμερική, συγκινώντας συμπλεγματικούς νεοέλληνες που καυλώνουν με τις αριστείες και τα βραβεία και τις καλές πρακτικές, έχουν την τιμητική τους.

Είναι αυτοί που συμπαλεύουν τα τινάγματα μιας τάξης που προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανή μέσα στο παγκόσμιο σφαγείο του ανταγωνισμού, αυτό που οι αθώοι καθηγητές του αμερικάνικου κλιματιζόμενου εφιάλτη δε βλέπουν και δεν ακούν.

Μέσα στο αβρό και σαρκοβόρο πλέξιμο της εκκωφαντικής διάλυσης του ανθρώπου οι λεγόμενοι άριστοι τρυπώνουν σε επιτροπές και ιδρύματα, κουρνιάζουν πρώτοι στην ποδιά του καναλάρχη και του μαικήνα.

Όλα τα φασιστικά μορφώματα στηρίχτηκαν στις στρατιές των αρίστων. Οι άριστοι που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την αριστεία τους ποδοπατούν ανθρώπους και ισοπεδώνουν τη φύση προσανατολίζοντας την ανθρωπότητα στη δημιουργική ασάφεια του ανταγωνισμού. Στο μιλιταρισμό των αγορών και στο λιώσιμο του περιττού πληθυσμού.

Θα ζήσετε αξιοπρεπώς μόνο όσοι αντέξετε τον ανταγωνισμό. Μόνο όσοι προσφέρετε γη και ύδωρ στον κεφαλαιοκράτη. Στον επενδυτή.

Σ’ αυτόν που τα βρήκε απ’ το θεό και θέλει τώρα να σας αγοράσει, να σας κάνει υπαλλήλους του, μάνατζερ του φραπέ και της σκουπιδιάρας, να σας κάνει και σας άριστους, πρόθυμους περήφανους έλληνες έτοιμους να ξεπουλήσουν και τη μάνα τους στους ιδιώτες, στους άριστους Κινέζους και στους άριστους Ρώσους και στους άριστους γερμανούς και στους άριστους έλληνες του διεθνούς τζετ-σετ και της ντόπιας εθνικόφρονης μπουρζουαζίας.

Γιατί όπως και να το κάνουμε οι άριστοι ξέρουν τις ανάγκες μας, οι άριστοι διαβάζουν τις προφητείες, οι άριστοι ξέρουν πως εμείς είμεθα μαλάκες και τους χρειαζόμαστε.

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου