ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Το διαδίκτυο «κράζει» τον πρεσβευτή της αλητοδημοσιογραφίας Πάσχο Μανδραβέλη

image002 (41).jpgΚαθημερινά οι πρεσβευτές της αλητοδημοσιογραφίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
 Ένα απ’ τα πρώτα βιολιά σ’ αυτή την ορχήστρα που μόνιμα βαράει τον χαβά της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού και της παραπληροφόρησης του είναι το τσιράκι του Αλαφούζου, Πάσχος Μανδραβέλης.
Είτε σαν μαρκουτσοφόρος στην τηλεόραση του Σκάι είτε σαν καλαμαράς στην «Καθημερινή» χύνει συνέχεια τα εμέσματά του σε κάθε εργατική κινητοποίηση ενώ παράλληλα στηρίζει όλα τα μνημονιακά μέτρα σφαγιασμού του λαού μας.
Με αφορμή την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που στιγματίζει κάποιους δημοσιοκάφρους –δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης- ο Μανδραβέλης προχώρησε σε μια απρέπεια, μια άθλια ενέργεια, «διδάσκοντας» δημοσιογραφία απ’ αυτό το είδος στο οποίο  ειδικεύεται διαχρονικά η «Καθημερινή».
Το ελεεινό τουιτάρισμα του το παραθέτουμε. Το συνοδεύει μάλιστα με μια «φρικτή» φωτογραφία απαγχονισμένων γυναικών από τους γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους της συμμορίας του Σούρλα.
Οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου άμεσες και σε αρκετές περιπτώσεις καθόλου κόσμιες. Παρακάτω ένα μικρό δείγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου