ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Οι ψυχοπαθείς τεχνοκράτες συνεχίζουν την παράσταση πάνω στα Ελληνικά ερείπια


Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επανήλθε δριμύτερος λέγοντας πως “ο στόχος για πρωτογενές πλέονασμα 3,5% μπορεί να επιτευχθεί,...” (tvxs.gr). Δηλαδή, μετά από έξι χρόνια μεθοδευμένης καταστροφής με τις γνωστές συνταγές των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ, ο ψυχοπαθής γραφειοφασίστας ζητάει από μια κατεστραμμένη οικονομία πλεόνασμα 3,5%!

Παράκρουση; Παράνοια; Εκδικητική μανία; Απόλυτη προσήλωση στο πείραμα της καταστροφής; Ή μήπως όλα αυτά μαζί;

Από την άλλη, η επικεφαλής των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ αντέδρασε χλιαρά στον παραλογισμό Ντάισελμπλουμ: “Χρειάζεται 'ηρωϊκή προσπάθεια', είπε χαρακτηριστικά, για να επιτευχθεί πλεόνασμα 3,5% το 2018 – και έδειξε ότι στις συναντήσεις των επόμενων ημερών για την Ελλάδα θα επιμείνει σε μια διαφορετική προσέγγιση του ελληνικού προγράμματος.” ενώ απείλησε ότι “Το Ταμείο δεν θα εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά ίσως αλλάξει η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα”. (tvxs.gr)

Πού ακριβώς είναι η μεγάλη διαφορά με τον παραλογισμό Ντάισελμπλουμ; Η μαντάμ Λαγκάρντ είπε ότι χρειάζεται "ηρωϊκή προσπάθεια", όχι ότι είναι "απολύτως αδύνατο" να επιτευχθεί τέτοιο πλεόνασμα (και οποιοδήποτε πλεόνασμα) από μια κατεστραμμένη οικονομία, όπως θα λεγε κάθε σώφρον οικονομολόγος και μη.

Η τελευταία φράση της, ότι “Το Ταμείο δεν θα εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά ίσως αλλάξει η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα”, βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τη γραμμή Σόιμπλε, ο οποίος δεν θέλει απαραίτητα τα λεφτά, αλλά την τεχνογνωσία του ΔΝΤ στο να καταστρέφει εθνικές οικονομίες.

Προς τι λοιπόν η νέα παράσταση από τους ψυχοπαθείς τεχνοκράτες των δανειστών; Πιθανόν να παίζουν καθυστερήσεις μέχρι το Βρετανικό δημοψήφισμα, ώστε να μην έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά. Θα επικεντρωθούν στη Βρετανία και στην προσπάθεια αλλαγής κλίματος, παζαρεύοντας με τους Βρετανούς, αλλά και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς προπαγάνδας "εντός των τειχών", όπως έκαναν και με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξουν το κλίμα και να πείσουν τους Βρετανούς να ψηφίσουν για παραμονή στην ΕΕ, έστω και οριακά.

Είναι φανερό τώρα γιατί ο Τσίπρας βιάζεται να κλείσει η αξιολόγηση. Γιατί μετά τον Βρετανικό σκόπελο, οι ψυχοπαθείς τεχνοκράτες των "θεσμών" θα επικεντρωθούν ξανά στο Ελληνικό πείραμα με βαθιά προσήλωση και θρησκευτική ευλάβεια, προκειμένου να το ολοκληρώσουν. Και όπως φάνηκε και στις αποκαλύψεις των WikiLeaks, οι οικονομικοί δολοφόνοι δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν νέο οικονομικό πραξικόπημα τύπου Ντράγκι, προκειμένου να αναγκάσουν τον Τσίπρα να πάρει όλα τα μέτρα που θέλουν. Και αφού τελειώσουν με το Ελληνικό πτώμα, θα συνεχίσουν στην υπόλοιπη ευρωζώνη.

Αλλά για παν ενδεχόμενο, έχουν έτοιμη την καλύτερη εφεδρεία τους, που ήδη προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου