ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Το βρώμικο σχέδιο της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Γιούνκερ και των ξένων συμφερόντων που εκπροσωπούν, για να «κατακτήσουν» την Ελλάδα, έχει πλέον ξεδιπλωθεί…

Στόχος τους;

Να διαλύσουν μέσα σε λίγα 24ωρα την κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα και να στείλουν ένα ηχηρότατο μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, πως όποιος αντιστέκεται στην πολιτική της λιτότητας θα οδηγείται σε… πολιτικό θάνατο.

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο Αλέξης Τσίπρας να είναι ο Έλληνας αριστερός πολιτικός που έχει στα χέρια του μια ιστορική ευκαιρία.

Μια ευκαιρία που σίγουρα δεν πρόκειται να του παρουσιαστεί ξανά…

Να προκαλέσει την απόλυτη ανατροπή, τιμώντας την ψήφο που έλαβε από τον ελληνικό λαό και την ξεκάθαρη εντολή για να βάλει τέλος στην Ελλάδα των μνημονίων και την υποταγή που είχαν δηλώσειΠαπανδρέου, Βενιζέλος και Σαμαράς στα ξένα συμφέροντα και τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και τηςΜέρκελ.

Οι στιγμές που ζούμε άπαντες στην Ελλάδα είναι κρίσιμες. Πιο κρίσιμες, ωστόσο, είναι για τον Αλέξη Τσίπρα και τα μέλη της κυβέρνησής του, αφού γνωρίζουν καλά πως η υπογραφή τους σε ένα νέο μνημόνιο, ίσως το χειρότερο που μέχρι σήμερα έχει γνωρίσει η χώρα και σίγουρα εξευτελιστικό για αριστερό κόμμα, θα σημάνει και το τέλος της παρουσίας τους στην εξουσία.

Αλέξη, έχεις πέσει ήδη στη… μαύρη τρύπα του χρέους και στην παγίδα που εδώ και μήνες σου έχουν στήσει οι δανειστές.

Τα κείμενα που εμφανίστηκαν στη διαπραγμάτευση, τόσο εκείνο των δανειστών, όσο και το ελληνικό, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα κείμενα τα δικά σας, για τα οποία σας δόθηκε η λαϊκή εντολή για να κυβερνήσετε την Ελλάδα.

Το γνωρίζεις καλά, όπως γνωρίζεις ακόμα καλύτερα πως αν βάλεις την υπογραφή σου σε αυτή τη συμφωνία, όποια και αν είναι στην τελική της μορφή, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει πια πως δεν τρώει κουτόχορτο. «Επένδυσε» πάνω σου τις τελευταίες ελπίδες του για να μπει ΤΕΛΟΣ στην υποταγή προς τους δανειστές, στην ανθρωπιστική κρίση, στο ξεπούλημα της πατρίδας, στη διάλυση των υγιών τομέων που αντέχουν και… αντιστέκονται στη φορολογική λαίλαπα.

Καμία λευκή επιταγή δεν έλαβες, Αλέξη Τσίπρα, από τον ελληνικό λαό, ώστε να υπογράψεις ένα τρίτο μνημόνιο που σε λίγους μήνες θα μετατραπεί σε ένα τέταρτο με ακόμη χειρότερους όρους.

Η εντολή που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη. Προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης, επένδυση στην Ελλάδα και πάνω απ’ όλα… ανατροπή! Θα θυμάσαι, προφανώς, τι έλεγες στις προεκλογικές σου συγκεντρώσεις και τις συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Δεν μπορεί να έχεις ξεχάσει μέσα σε 5 μήνες, όσα έχτιζες πολλά χρόνια, απλά και μόνο για να προσθέσεις και εσύ το όνομά σου στη λίστα των πρωθυπουργών που… άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα τελικά έπραξαν μετεκλογικά, μέχρι –βέβαια- να οδηγηθούν στην αντιπολίτευση.

Γιατί, κακά τα ψέματα Αλέξη, στην αντιπολίτευση θα οδηγηθείς και με τον πιο ηχηρό τρόπο, έναντι των προκατόχων σου, αφού εκείνοι δεν είχαν καν το σθένος να κοιτάξουν στα μάτια τους δανειστές.

Οφείλεις, λοιπόν, τούτες τις κρίσιμες ώρες να γυρίσεις πίσω στο χρόνο, να θυμηθείς (αν κάτι έχεις ξεχάσει…) όσα έχεις υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και να συνεχίσεις τον αγώνα…

Να μην προδώσεις την εμπιστοσύνη που σου έδειξαν οι Έλληνες.


Να στείλεις από εκεί που ήρθαν τους δανειστές και να πεις το περήφανο «ΟΧΙ» που θα σε κάνει να κυβερνάς αυτή τη χώρα για τα επόμενα 10 χρόνια.

Αλέξη είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα…

Υπογράφεις συμφωνία υποταγής κι εσύ; Πέφτεις…

Η τελική επιλογή είναι δική σου.

Μόνο που μας αφορά όλους… Και πάνω απ’ όλα το μέλλον των παιδιών μας!

Η αντίστροφη μέτρηση, μόλις άρχισε…
 dithen2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου