ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τα προβλήματα του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Επιτάφιο

Για τον Σταύρο Θεοδωράκη και το κόμμα του δεν είναι κάτι καινούργιο το ανθελληνικό παραλήρημα. Το έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν και θα το ξανακάνουν σίγουρα στο μέλλον. Όποτε κι αν τους ζητηθεί.

Απλά είναι η πρώτη φορά που ένας αρχηγός κόμματος καταφέρεται τόσο ανοικτά για ήθη και έθιμα της Πατρίδας μας. Είναι προφανές ότι γίνεται αν όχι αφελής, επικίνδυνος.
Στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει τα «αφεντικά» που θέλουν πάση θυσία να τον έχουν «βατσιμάνη» στο κυβερνητικό καράβι, θεωρώντας πως ο εύκολος στόχος είναι ο Πάνος Καμμένος, έχουν δώσει εντολή στον Σταύρο να κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να «βαφτίσει» τους ΑΝ.ΕΛ. ακροδεξιούς.

Και σε αυτή τη βρώμικη προσπάθεια του Σταύρου και των αφεντικών, θα μπουν όλα στο παιχνίδι. Ακόμη και τα σύμβολα της Χριστιανοσύνης. Το ότι θα φτάναμε στο σημείο ως Έλληνες, εν έτη 2015 να απολογηθούμε στον κύριο «Ποτάμι» για την περιφορά του Επιταφίου σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ χωρίο της Θράκης, αποτελεί κατάντια.

Στην εκπομπή του Χατζηνικολάου είπε πολλά... αλλά λίγοι κατάλαβαν που «το πάει». Με ύφος κατά φαντασία... πρωταγωνιστή που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι ερμηνευτές του θεάτρου προμηνύει μέσα στο στούντιο της εκπομπής του Χατζηνικολάου ότι θα κάνει την πιο μεγάλη αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό!

Ο «χαρισματικός» αυτός άνθρωπος που έλαβε πάνω από 380.000 ψήφους αφού είχε πρώτα δηλώσει ότι δεν έχει καμία θέση για κανένα θέμα, έχει προσδιορίσει επακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα της χώρας .

Το πρόβλημα λοιπόν για τον Θεοδωράκη είναι ότι σε ορθόδοξη εκκλησία πλησίον χωριό της Θράκης το οποίο κατοικείται από μουσουλμάνους στο θρήσκευμα πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή περιφορά του Επιταφίου παρουσία κάποιων λίγων πιστών καθώς και στρατιωτικών και αυτό είναι μείζον θέμα που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στην περιοχή.

Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ρόλο που θα ζήλευε και ο εκπρόσωπος Τύπου της τουρκικής πρεσβείας, περιγράφει και τη λύση σε αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως μείζον θέμα και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι η περιοχή δεν χρειάζεται προστάτες με φουστανέλες στην περιοχή και να αφήσουμε την περιοχή στην ησυχία της, το οποίο βέβαια αποτελεί την πρώτη φάση του σχεδίου που υπάρχει σε ξένα (άραγε μόνο σε ξένα;) συρτάρια για την περιοχή και που την θέλει χαρακτηρισμένη ως γκρίζα ζώνη, όπως ήδη έχει γίνει δηλαδή με τα Ίμια.

Οι παραπάνω δηλώσεις αδικούν όχι μόνο την Πατρίδα μας αλλά και τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους όποιους, προφανώς, παραπλανημένους που τον ψήφισαν και τον έβαλαν στη Βουλή. Πολύ περισσότερο η επιθυμία του Θεοδωράκη να απαγορεύσει σώνει και καλά στους κατοίκους του Εχίνου να προσευχηθούν με κατάνυξη ακολουθώντας τον Επιτάφιο στους δρόμους του χωριού τους, στην πατρίδα τους, την ΕΛΛΑΔΑ, προκειμένου να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι της περιοχής!

Αν το βαρέλι έχει πάτο, ο Σταύρος έχει πάρει το κομπρεσέρ, τον έχει σπάσει και ψάχνει να βρει λάσπη. Κι αν το... λασπόλουτρο δεν είναι για θεραπευτικούς λόγους, ίσως τελικά απλά να γουστάρει το περιβάλλον. Σταύρο, ντροπή... Πόσο πιο χαμηλά πια θα πέσεις; Σε λίγο θα κάνεις απεργία πείνας για τα δικαιώματα του πατέρα της Άννυς... Ντροπή πια... Νισάφι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου