ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Νέο μέτωπο των συμφερόντων κατά Τσίπρα

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΝΕΛ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΑΠΠΑ! «ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ», ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στα πλαίσια του ανελέητου πολέμου που έχει εξαπολύσει το οικονομικό-εκδοτικό κατεστημένο κατά του Α. Τσίπρα και της κυβέρνησής του, έχουν και το θράσος να του υποδείξουν τη... σύνθεση της κυβέρνησής του.
Γνωστός εκδότης (όχι πάντως απ' τους παλιούς...) ενεργώντας κατ' εντολή του... συστήματος έστειλε τις προηγούμενες μέρες μήνυμα στον πρωθυπουργό, ότι για να μακροημερεύσει η κυβέρνηση θα πρέπει να προβεί σε ορισμένες... «διορθωτικές κινήσεις» αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους.
Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι οι υποδείξεις του συστήματος (εκπορευόμενες απ' το «Συντονιστικό» που έχουν συγκροτήσει μετά από σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε) ως προς τη... σύνθεση της κυβέρνησης, είναι οι εξής:
Σπάσιμο της συμφωνίας με τους ΑΝΕΛ.
- Απομάκρυνση απ' την κυβέρνηση ορισμένων «ενοχλητικών», όπως του Παν. Λαφαζάνη και άλλων στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας, καθώς και του Γ. Βαρουφάκη, με την επισήμανση μάλιστα ότι... «δεν τον θέλουν ούτε οι Ευρωπαίοι»!
- Απομάκρυνση και του Ν. Παππά, εκτός αν... συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις και δεν επιμείνει στα όσα έχει εξαγγείλει για τις συχνότητες, τα οφειλόμενα για τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο 2011-2014 και τα θαλασσοδάνειά τους.
Απ'την άλλη, συγκρότηση μιας νέας «ευρωπαϊκής» συμμαχίας, με την είσοδο στην κυβέρνηση του Ποταμιού του Στ. Θεοδωράκη!
Το θράσος δηλαδή του εσμού εκείνου του συστήματος που οδήγησε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον παγκόσμιο πόλεμο δεν έχει όρια. Δείχνοντας ότι δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα απ' τα όσα συμβαίνουν, δείχνοντας ότι αγνοούν ότι στις 25 Γενάρη ο λαός ψήφισε για αλλαγή καθεστώτος (κυριολεκτικά), θέλουν να επιβάλλουν στον πρωθυπουργό ποια κυβέρνηση θα πρέπει να έχει!
Είναι εξάλλου χαρακτηριστικά και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Δημοσιεύματα τα οποία απαιτούν τη απομάκρυνση απ' την κυβέρνηση των ΑΝΕΛ, της Αριστερής Πλατφόρμας και του Γ. Βαρουφάκη.
Ενώ σε ό,τι αφορά στο Ν. Παππά, τον στενότερο ίσως συνεργάτη του Αλ. Τσίπρα, προς το παρόν του στέλνουν εκβιαστικά μηνύματα, μέσω στοχευμένων δημοσιευμάτων.
Ταυτόχρονα διαμαρτύρονται, ότι, λέει, με την επαναπροκήρυξη των συχνοτήτων φοβούνται ότι... θα μπουν στον τηλεοπτικό χώρο άνθρωποι του σκοινιού και του παλουκιού (!), προφανώς στη θέση των... αγγέλων, όπως θεωρούν εαυτούς!
Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται ότι το σύστημα που λυμαίνεται τη χώρα για δεκαετίες και ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις, αυτή τη φορά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.
Καθότι ο... ξενοδόχος Τσίπρας κατηγορηματικά το ξέκοψε.
Και η απάντησή του στην ιταμή αξίωση ήταν:
- Πλέον δεν κυβερνούν αυτοί, ο λαός αποφάσισε οριστικά στις 25 Γενάρη. Να πάνε από κει που ήρθαν!
Κι όλα δείχνουν, πως θα συνεχίσουν να... ανέχονται κυβέρνηση Τσίπρα, με ΑΝΕΛ, Αριστερή Πλατφόρμα, Βαρουφάκη, Παππά και όχι κυβέρνηση... «ποταμίσια», δηλαδή ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου