ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Μεθόδους «Γκαίμπελς» εφαρμόζουν οι καναλάρχες κατά της κυβέρνησης

ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ

Η μανία των καναλαρχών που βλέπουν πλέον να χάνουν την «κουτάλα», αλλά και τη δυνατότητα να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, τους έχει οδηγήσει σε κινήσεις πανικού. Στον «ανορθόδοξο» πόλεμο κατά της κυβέρνησης ρίχνουν μέχρι και εταιρείες συμβούλων και επικοινωνίας με στόχο τη χειραγώγηση των μαζών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τα κανάλια και τις εφημερίδες που ελέγχουν ετοιμάζονται να βάλουν στο παιχνίδι κατά της κυβέρνησης και εταιρείες επικοινωνίας προκειμένου με την μέθοδο της προπαγάνδας να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι τα κανάλια έχουν πληρώσει όλες τους τις υποχρεώσεις.
Οι εταιρείες επικοινωνίας έχουν μάλιστα επιδοθεί και σε σχετικές ενημερώσεις των… μνημονιακών βουλευτών προκειμένου οι τελευταίοι να είναι ενήμεροι όταν θα προωθηθεί προς συζήτηση στη Βουλή το νοµοσχέδιο για τις τηλεοπτικές συχνότητες.
Οι πληροφορίες – που έχουν ήδη δημοσιευθεί και στον Τύπο - κάνουν λόγο για δυο συγκεκριμένες εταιρείες, εκ των οποίων η μια σχετίζεται και με συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού της ΝΔ.
Σε μια από τις δυο εταιρείες έχει μάλιστα ανατεθεί η σύνταξη µελέτης από την οποία να προκύπτει ότι όχι µόνο τα χρήµατα που απαιτούνται για τη χρήση των συχνοτήτων τα τελευταία χρόνια έχουν καταβληθεί, αλλά και ότι το ελληνικό ∆ηµόσιο είναι εκείνο που οφείλει χρήµατα στα µεγάλα ΜΜΕ!

Δηλαδή όχι μόνο δεν θέλουν να πληρώσουν τα προβλεπόμενα από το νόμο αλλά θα ζητήσουν και τα ρέστα κι όπως λέει πολύ σοφά ο λαός: «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι…»

Η διπλή αυτή κίνηση θα συνοδεύεται από διαφηµιστικά τηλεοπτικά σποτ, η προβολή κάποιων από τα οποία ξεκίνησε ήδη την εβδοµάδα που πέρασε και αναµένεται να κορυφωθεί το αµέσως επόµενο διάστηµα.

Δυστυχώς βέβαια για αυτούς, ο ελληνικός λαός είναι πλέον «υποψιασμένος» από την πολυετή δράση τους και από τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις τους στις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κάποιοι νομίζουν ακόμη ότι ο ελληνικός λαός τρώει... κουτόχορτο.
Κάποιοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν και αυτή τη φορά να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το γεγονός ότι εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια τη δημόσια περιουσία (και, μάλιστα, ένα από τα πιο προσοδοφόρα φιλέτα) χωρίς άδειες και χωρίς καν να πληρώνουν "νοίκι".
Κάποιοι νομίζουν ότι δεν έγιναν ποτέ οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μπορούν να συμπεριφέρονται λες και η Ελλάδα είναι το "χωράφι του παππού τους"! Θα απογοητευτούν οικτρά, όμως, αφού για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι στοίχημα επιβίωσης η σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα που, όλες τις τελευταίες δεκαετίες, έκαναν πλιάτσικο στην πατρίδα μας και, σε μεγάλο βαθμό, ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια του μέσου Ελληνα.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει στο πλάι της το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, ακόμα κι αυτούς που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝ.ΕΛ. στις πρόσφατες εκλογές. Και τούτο συμβαίνει διότι ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν χρωστάει σε κανέναν… Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που κανείς από τους «εργολάβους της ενημέρωσης» δεν θέλει το Νίκο Παππά.

Η τύχη των επιχειρημάτων τους είναι προκαθορισμένη: Θα πέσουν στο κενό, διότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει και τα ξένα κέντρα αποφάσεων ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου