ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ενα ακόμη ακροδεξιό παραλήρημα...

Ούτε το εορταστικό κλίμα του Πάσχα δεν ήταν ικανό να αποτρέψει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα εκφοβισμού και τρομοκράτησης των πολιτών.
Με δηλώσεις του το Μεγάλο Σάββατο, ο Α. Σαμαράς έκανε ...
για μια ακόμα φορά λόγο για "κουκουλοφόρους, καταλήψεις και λαθρομετανάστες" που προκαλούν "φόβο και ανασφάλεια" στους πολίτες.

Την ώρα που η εικόνα της συγκινητικής υποδοχής και φροντίδας μεταναστών από τους ελάχιστους κατοίκους της Γαύδου κάνει το γύρo της χώρας, ο πρώην πρωθυπουργός επιμένει να χρησιμοποιεί το ρατσιστικό όρο "λαθρομετανάστες", αναφερόμενος σε κυνηγημένους και βασανισμένους ανθρώπους. Η προσπάθεια δε πολιτικής εκμετάλλευσης των χρόνιων εντάσεων στο κέντρο της Αθήνας και της αναγωγής τους σε μείζον ζήτημα, αποδεικνύει την ένδεια επιχειρημάτων και πολιτικής τοποθέτησης της μετεκλογικής ΝΔ.

Απ'ότι φαίνεται, η εκλογική συντριβή της δεξιάς παράταξης και της στρατηγικής τρομοκράτησης των πολιτών δε δίδαξε απολύτως τίποτα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Ολόκληρη η δήλωση Σαμαρά:

"Σε δυόμισι μήνες καταστρέφεται ότι χτίζαμε επί δυόμισι χρόνια.

Εμφανίζονται και πάλι κουκουλοφόροι, καταλήψεις, λαθρομετανάστες παντού, επεισόδια, ακόμα και επαφές με τρομοκράτες.

Όμως μια χώρα η οποία πέρα από τα οικονομικά της προβλήματα, έχει τον πολίτη της να ζει με την ανασφάλεια και το φόβο, δεν μπορεί ούτε να προκόψει ούτε να πατήσει γέρα στα πόδια της".
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου