ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Φώτο: ¨Οταν ο νυν βουλευτής της ΝΔ, Οικοννόμου ύψωνε αντιμνημονιακά πανό στο περιστύλιο της Βουλής!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, είναι γνωστό ότι είναι και αυτός (όπως και ο Ψαριανός) πολυταξιδευτής κομμάτων. Έτσι, όταν αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, διαμαρτυρόμενος για τα μνημόνια προσχώρησε στο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, του Γιάννη Δημαρά, που σήμερα συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Τον Απρίλιο του 2011 μαζί με τον Γιάννη Δημαρά φτιάχνουν το κόμμα «Άρμα Πολιτών» και στις διάφορες συνεντεύξεις του τονίζει ότι οι βουλευτές που ενδιαφέρονται να το στηρίξουν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους έναντι του Μνημονίου.



-Τον Μάιο του 2011, υψώνουν μαζί με τον Γιάννη Δημαρά το παρακάτω πανό έξω από τη Βουλή. Το σχετικό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος εδώ.


Σήμερα, κάποιοι τολμούν να μιλάνε για κίνδυνο της Δημοκρατίας, με αφορμή πανό που σήκωσαν αναρχικοί πάλι στο περιστύλιο της Βουλής, με τα αιτήματα των απεργών πείνας στις Φυλακές Κορυδαλλού!


Και μέσα σε αυτούς τους κάποιους η ΝΔ, που φιλοξενεί στην κοινοβουλευτική της ομάδα έναν "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ", κατά τα λεγόμενα της, έναν άθρωπο που ύψωσε πανό στο περιστύλιο της Βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου