ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Έχουμε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία!

Του Σπύρου Γουδέβενου      
Στις 25 Ιανουαρίου υπήρξε μία τεράστια πολιτική αλλαγή στο τόπο. Ένα κόμμα της Αριστεράς, για πρώτη φορά στην χώρα πήρε την ευθύνη διακυβέρνησης του τόπου. Και την διακυβέρνηση την πήρε από τις 26 του ίδιου μήνα, αλλά η εξουσία αγνοείται σύντροφοι......(και εν μέρει είναι λογικό ακόμα)!
Και ενώ η νέα κυβέρνηση έχει την συντριπτική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ, με την βοήθεια των συντηρητικών, αντιμνημονιακών ΑΝΕΛ, δύο μήνες τώρα η χώρα ελέγχεται από το προηγούμενο σάπιο καθεστώς, και παραθέτω κάποιες σχετικές ειδήσεις.....
Οι παραπάνω "ειδήσεις", μαζί με άλλες που σίγουρα έχω ξεχάσει, αποκαλύπτουν ότι η χώρα εξουσιάζεται από τον κρατικό μηχανισμό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Και σίγουρα κινήσεις της νέας κυβέρνησης να βάλει σε θέσεις του κρατικού μηχανισμού προσωπικό που προέρχεται από τα κόμματα της καταστροφής επιδεινώνει την κατάσταση!
Δεν είναι ντροπή, αλλά απόλυτα αναγκαίο, όλες οι πολιτικές θέσεις στον Κρατικό Μηχανισμό, να στελεχωθούν από μέλη των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης. Και μιλάω για τις πολιτικές θέσεις, και να αφήσουμε από κάτω τους Δημόσιους Λειτουργούς να κάνουν την δουλειά τους, απλά. Οι πολιτικές θέσεις απλά διασφαλίζουν την τήρηση βασικών αρχών του κυβερνητικού προγράμματος στον Κρατικό Μηχανισμό.
Και τέλος.....Ρήξη και Ξήλωμα ότι σάπιου στον Κρατικό Μηχανισμό!

Διαφορετικά, η "αριστερή παρένθεση" είναι προ των πυλών!
anemosantistasis

1 σχόλιο:

  1. Και που εχουν την διακυβερνηση της χωρας,την ασκουν με δανεικα στελεχοι.Αραγε,γιατι κανενας ,δεν εχει κανει αυτο το καυτο ερωτημα σε κανενα στελεχος της κυβερνησης Συριζα; Πουθενα,κανενας δημοσιογραφος,σε κανενα αρθρο και σε κανενα πανελ,δεν εχει θεσει, αυτο το απλο ερωτημα! Αξιζει τον κοπο,καποια στιγμη,να ερωτηθουν,τα κυβερνητικα στελεχοι,αν οχι και ο ιδιος ο Τσιπρας! Φταιμε και εμεις...επρεπε πιο νωρις να τους στιμωξουμε στο σημειο αυτο! Και ειναι και σε μεγαλη κλιμακα,αναλογικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή