ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Το Βερολίνο προστατεύει τους… Γερμανοτσολιάδες


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛAΚΑΣ
Την ίδια ώρα που το Βερολίνο κουνάει το δάχτυλο και κατηγορεί την Ελλάδα για διαφθορά και ασυνέπεια, καλύπτει και προστατεύει Έλληνες μεγαλοαπατεώνες οι οποίες δούλεψαν για λογαριασμό γερμανικών συμφερόντων. Ο Χριστοφοράκος της Siemens για παράδειγμα, απολαμβάνει την Γερμανική ασυλία και με τον τρόπο αυτό το Βερολίνο, μπορεί να κρατά (και να εκβιάζει) τους ανθρώπους (στο ελληνικό πολιτικό και υπηρεσιακό σύστημα) που βούτηξαν μέχρι το λαιμό στο γερμανικό…μέλι
«Η Γερμανία θα πρέπει να πάψει να κρύβει τέτοιους μεγαλοαπατεώνες» υπενθύμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF αναφερόμενος στην άρνηση των γερμανικών αρχών να δώσουν στοιχεία για τις μίζες τις Siemens και να αποστείλουν τις καταθέσεις του κ. Χριστοφοράκου στη γερμανική δικαιοσύνη.
«Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς. Υπαίτιοι αυτών των σκανδάλων, Έλληνες, ζουν σήμερα στη Γερμανία.
Η γερμανική δικαιοσύνη θα πρέπει επιτέλους να μας δώσει τα πρωτόκολλα των καταθέσεων, ώστε να έχουμε αποδείξεις για το ποιος δωροδοκήθηκε στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να επιχειρηματολογεί κανείς με ψευτοηθικιστικές παραινέσεις και την ίδια στιγμή αυτά τα άτομα που προκάλεσαν τα σκάνδαλα, όπως ο κ. Χριστοφοράκος της Siemens, να βρίσκονται στη Γερμανία.
Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Η γερμανική δικαιοσύνη πρέπει να μας κοινοποιήσει της καταθέσεις τους. Είμαστε κατά της διαφθοράς, είμαστε κατά του πλούτου που προέκυψε με μεθόδους διαφθοράς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο έλληνας υπουργός εξωτερικών.
Επιπλέον ο υπουργός Εξωτερικών σημειώνει την συστηματική παραπληροφόρηση που καλλιεργούν σε βάρος της Ελλάδας τα γερμανικά ΜΜΕ.
«Στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ άλλων υπάρχει το θέμα των χρημάτων που έχει χάσει η Γερμανία εξαιτίας της ελληνικής κρίσης» αναφέρει ο Ν. Κοτζιάς και σημειώνει ότι «ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: η Γερμανία με άμεσο ή έμμεσο τρόπο κέρδισε περί τα 80 δις ευρώ από την ελληνική οικονομική κρίση.
Πρέπει να μιλούμε με αριθμούς και όχι η μία πλευρά να θέλει να δασκαλέψει την άλλη με ψευτοηθικιστικές τοποθετήσεις».

Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου