ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Κούλογλου: “Πολιτικό πραξικόπημα σχεδιάζουν Σαμαράς – δανειστές”

Σχέδιο που οδηγεί μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης περιέγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας Στο Κόκκινο και την εκπομπή Το Πρωτοσέλιδο του Σαββάτου και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το σχέδιο εξυφαίνεται σε συνεργασία δανειστών – εσωτερικού της χώρας, με κύκλους γύρω από τον αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.”

'Από την επομένη των εκλογών και μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου γίνεται προσπάθεια ανατροπής των συμφωνιών και υπονόμευσης της, με στόχο ή την πλήρη υποταγή ή την ανατροπή της. Μιλάω για ένα σιωπηλό εν εξελίξει πραξικόπημα', εκτίμησε ο κ. Κούλογλου και συμπλήρωσε ότι 'αυτή η προσπάθεια γίνεται βασικά από την πλευρά των δανειστών σε συνεργασία με το εσωτερικό της χώρας, με κύκλους περί τον Αντώνη Σαμαρά και κάποιους δημοσιογράφους που συνεργάζονται στενά και κατά καιρούς ο αρχηγός της ΝΔ έχει αναλάβει την υπεράσπισή τους'.

'Ήδη πριν τις εκλογές ο κ. Σαμαράς έλεγε ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει τραπεζικός πανικός. Αυτό το κλίμα συνεχίστηκε και καλλιεργήθηκε και μετά, με ενέργειες που οδηγούσαν σε οικονομική ασφυξία και στόχο την επιστροφή στο παλιό μνημόνιο', υποστήριξε, παραπέμποντας σε μια πρακτική 'που θυμίζει την κατάσταση στη Χιλή με πρόεδρο τον Αλιέντε'. Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η προσπάθεια πλήρους υποταγής ή ανατροπής της κυβέρνησης δεν έχει τελειώσει, ενώ προς επίρρωση των επιχειρημάτων του σημείωσε ότι ο κ. Σαμαράς 'πήγε στο ΕΛΚ και υπέγραψε εναντίον της κυβέρνησης'.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου