ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΠΩΛ ΜΕΙΣΟΝ: Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Για τον τρόπο που διαπραγματεύεται η νέα κυβέρνηση αλλά και το πώς έφτασε στα χέρια του το «προσχέδιο Μοσκοβισί», μίλησε ο δημοσιογράφος Πωλ Μέισον.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, ο Πωλ Μέισον αποκάλυψε ότι έλαβε το κείμενο Μοσκοβισί μέσω «διαρροής» και ότι η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ σημαντική, καθώς αποδείκνυε ότι το έγγραφο ήταν υπαρκτό.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μέισον: «Γιούνκερ, Μοσκοβισί και γαλλική κυβέρνηση θέλουν συμφωνία, υπάρχει όμως και μία άλλη πτέρυγα στην ΕΕ που θέλει να επιβάλει δύο πράγματα: είτε την ολοκληρωτική κατάρρευση του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, είτε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

 Στην ίδια συνέντευξη, ο δημοσιογράφος εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει πίσω, ενώ σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την ελληνική πραγματικότητα. «Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αντιστεκόταν καθόλου στις Βρυξέλλες» είπε.

«Είναι μία πρωτόγνωρη, άγνωστη εμπειρία να υπάρχει αριστερή κυβέρνηση σε μία χώρα όπως η Ελλάδα. Είναι σαν να παίζει μία μικρή τοπική ομάδα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε χαρακτηριστικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου