ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ζούγκλα οι δρόμοι της χώρας μετά τη σύλληψη Ξηρού...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως δεκάδες Έλληνες βρίσκονται αυτή τη στιγμή τραυματισμένοι και αβοήθητοι στους δρόμους όλης της χώρας, μετά από τροχαία ατυχήματα. Κανένας δεν...
σταματάει πια, για να βοηθήσει τους τραυματίες από τροχαία ατυχήματα.

Μετά την ευφυή ιδέα της Ελληνικής Αστυνομίας να προσποιηθεί ένας αστυνομικός πως έπεσε από τη μηχανή του ώστε να πάει ο Χριστόδουλος Ξηρός να τον βοηθήσει και να τον συλλάβουν, κανένας Έλληνας δεν πιστεύει πως όλοι αυτοί που είναι αιμόφυρτοι στην άσφαλτο έχουν τραυματιστεί σε τροχαίο.

Όλοι οι Έλληνες νομίζουν πως οι τραυματισμένοι από τροχαία είναι αστυνομικοί που προσποιούνται τους τραυματισμένους, ώστε να τους συλλάβουν.

Μάλιστα, μετά την είδηση πως πολίτες συλλαμβάνονται ακόμα και για χρέος 50 ευρώ στην Εφορία, οι πολίτες πιστεύουν πως οι τραυματισμένοι από τα τροχαία είναι εφοριακοί που θέλουν να τους μπουζουριάσουν γιατί δεν έχουν πληρώσει την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ.

Τα ΜΜΕ μεταδίδουν εικόνες με οδηγούς να περνούν δίπλα από τραυματισμένο οδηγό με τα άντερα και τα μυαλά έξω, και να του φωνάζουν «Ρε σκατόμπατσε, δεν ντρέπεσαι να πασαλείβεσαι με ντοματοπελτέ για να μας συλλάβεις;»...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου