ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πιτσιρίκο έχω ένα προαίσθημα

Γεια σου πιτσιρίκο. Έχω την αίσθηση ότι τελικά δε θα γίνουν εκλογές. Έχω την ίδια αίσθηση που είχα όταν ο ΓΑΠ ανακοίνωσε το δημοψήφισμα αλλά ήξερα ότι δε θα τον αφήσουν. Και αυτή η αίσθηση μου δημιουργείται διότι ο Δήμας είναι ο «δικός τους» άνθρωπος, ο άνθρωπος που μας έστειλε η Κομισιόν.


Έχω την εντύπωση λοιπόν ότι η παρούσα βουλή θα εκλέξει ΠτΔ. Τον πρώτο ΠτΔ που θα έχει επιβληθεί από τους δανειστές!

Αν συμβεί αυτό, η ηττοπάθεια που θα κυριεύσει τον λαό θα είναι τεράστια.

Οπότε οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι πετυχαίνουν με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: και βάζουν τον ρουφιάνο τους στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας και καταρρακώνουν το ηθικό του λαού.

Η βουλή έπειτα θα οριστεί «αναθεωρητική» από τους ίδιους που ψήφισαν για ΠτΔ και ο κ. Δήμας θα είναι αυτός που θα υπογράψει για να μετατραπεί το σύνταγμα της Ελλάδος σε ένα κατοχικό σύνταγμα πλήρως εναρμονισμένο με τις επιταγές των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, έτσι ακριβώς όπως θα μας το υπαγορεύσουν οι δανειστές.


Άλλωστε, η διαμόρφωση του κλίματος έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα ΜΜΕ από το πρωί ως το βράδυ παρουσιάζουν «δημοσκοπήσεις», που το 60% του λαού λέει «όχι» στις πρόωρες εκλογές και η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξανεμίζεται!

Η τρομοκρατία, για μη γίνουν εκλογές, είναι απίστευτη!
Έτσι ώστε να μη κουνηθεί φύλλο όταν γίνει η εκλογή του νέου ΠτΔ, δίνοντας παράλληλα στους κωλοτούμπες βουλευτές την δικαιολογία ότι «κοιτάτε έκανα αυτό που μου ζητούσε ο λαός…»

Αυτά
Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη, όπως τα περιγράφεις, είναι σαν οι Έλληνες να είναι στους δρόμους και στα κάγκελα, και οι «κακοί» τους κάνουν ό,τι θέλουν. Όπως βλέπεις, οι Έλληνες κοιμούνται όρθιοι. Εκλογές έγιναν πριν από δυόμισι χρόνια, οι Έλληνες ψήφισαν -γνωρίζοντας απόλυτα την κατάσταση της χώρας μετά την χρεοκοπία-, έκαναν ξανά κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, και, ακόμα κι αν δεν γίνουν εκλογές επειδή θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα έχουν πάλι την ευκαιρία να εκφράσουν την θέλησή τους με την ψήφο τους σε ενάμισι χρόνο. Οπότε, ας μην δραματοποιούμε την κατάσταση. Πρέπει οι Έλληνες να μάθουν κάποτε πως τα λάθη πληρώνονται. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να κάνουν πάντα τους αθώους και τους ανεύθυνους, λες και δεν έχουν οι ίδιοι την ευκαιρία να αλλάξουν την κατάσταση, λες και δεν είναι αυτοί που ψηφίζουν και εκλέγουν κυβερνήσεις. Αν οι Έλληνες το θέλουν, βγαίνουν δυο εκατομμύρια άνθρωποι στους δρόμους, και την επόμενη μέρα προκηρύσσονται εκλογές. Αλλά οι Έλληνες θέλουν την αλλαγή και την ανατροπή να τις παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Ε, περαστικά τους. Να είσαι καλά.)
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου