ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Της Σοφίας το παραλήρημα

Δεν μπορείς να πεις, ο Σα(χλα)μαράς ξέρει να επιλέγει συνεργάτες και αυτό το έχει αποδείξει. Μετά τον Μπαλτάκο και τα φασιστόμουτρα του Καρατζαφύρερ που μάζεψε στη ΝΔ, τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη, ανέθεσε την κρίσιμη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη Βούλτεψη. Αυτή που "ξυπνά στις 6 το πρωί, βάφεται, κάνει διαδρομή μέσα στην κίνηση" για να βρίσκεται καθημερινά στα κανάλια και να μας ενημερώνει με τις "σοφίες" της (εδώ).

Εκτός όλων των άλλων, η Βούλτεψη είναι ευαίσθητος άνθρωπος. Πρόσφατα μας επέστησε την προσοχή με την υπενθύμιση ότι "δίπλα στους Ρομά του Χαλανδρίου ζουν άνθρωποι" (εδώ).
Χθες, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι "έχουμε προειδοποιηθεί ότι αν προκηρυχθούν εκλογές, αυτό θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός". Μας είπε δηλαδή η Βούλτεψη ότι θα χρεοκοπήσουμε αν δεν εκλεγεί ΠτΔ και προκηρυχθούν εκλογές. Άρα να ζητάμε από την τρόικα να μας λέει πότε επιτρέπεται να κάνουμε εκλογές. Και αν δεν μας το επιτρέψει ποτέ, δεν πειράζει. Ταιριάζει μια χαρά με τη δήθεν δημοκρατία και τη δήθεν κυβέρνηση που έχουμε (εδώ).
 Όλα αυτά δείχνουν δύο πράγματα. Η κυβέρνηση αυτή έχει ακροδεξιό χαρακτήρα, που προσπαθεί να τον κρύψει με μια επίφαση νεοφιλελευθερισμού. Υπάρχουν όμως οι επιλογές του πρωθυπουργού, οι ακραιφνείς ακροδεξιοί, που αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο του ιδίου και της κυβέρνησής του.
swell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου