ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τι δήλωσε το 1994 η Λιανά η Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά



Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ακραιφνής σαμαρική ιστοσελίδα antinews.gr πρόβαλε και μάλιστα με πολύ μεγάλη προθυμία το... ΟΝΝΕΔίτικης κοπής ΒΊΝΤΕΟ της ΚΝΕ (Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας) εναντίον του Αλέξη Τσίπρα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 
Τις προηγούμενες ημέρες, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, με παρελθόν ωστόσο στη Νέα Δημοκρατία, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα, ντόπια και ξένα. (Διαβάστε ΕΔΩ)
Την ευκαιρία δεν έχασε το Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε με χαρά να αξιοποιήσει τις αναφορές της... "συναγωνίστριας" Λιάννας Κανέλλη, που με κάθε ευκαιρία προσφέρει τις υπηρεσίες της στην παράταξη που υπηρέτησε στο παρελθόν. Βέβαια η συμπεριφορά της Λιάνας Κανέλλη δεν αποκλίνει  από την κεντρική γραμμή του Περισσού που είναι "Χτυπήστε αλύπητα τον ΣΥΡΙΖΑ και αφήστε στο απυρόβλητο την κυβέρνηση Σαμαρά". 
Έτσι λοιπόν το σαμαρικό antinews.gr, λειτουργώντας συμπληρωματικά ως προς τις "καταγγελίες" Κανέλλη, έσπευσε να δώσει συνέχεια στο θέμα γράφοντας μεταξύ άλλων: "Ξέρει κάτι η Λιάνα για τα ντόπια και ξένα κεφάλαια; Γιατί αν ξέρει πρέπει να μιλήσει. Ποιους εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι εκδουλεύσεις κάνει ο Τσίπρας; Οφείλει να μιλήσει και η Κανέλλη και το ΚΚΕ και μάλιστα πριν τις εκλογές για να ξέρει ο κόσμος ποιος ψηφίζει και τι".

Έτσι είναι αυτά. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Εξάλλου ο στόχος τους είναι κοινός: Να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και να μην γίνει ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός. Και η Λιάνα Κανέλλη ξέρει πως είναι να είναι κάποιος... αριστερός ψάλτης της Δεξιάς, προσφέροντας αντιΣΥΡΙΖΑ επιχειρήματα στην ακροδεξιά του Σαμαρά. 

www.periodista.gr

Βίντεο:Αυτή ήταν η Λιάνα.Πόσο λέτε να άλλαξε?

Ρούλα:Σύντομα λέει και βουλευτής.
Λιάνα:Αυτό υπογράφω με το αίμα μου,αν το δείτε να συμβαίνει αυτα να με χτυπάνε συνέχεια για το υπόλοιπο του βιου μου


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου