ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τον νου σας με το WiFi ρεμάλια...

Τον νου σας, ρεμάλια, που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας, μην κάνετε κανένα αστείο και τον ρίξετε πριν μας φέρει το δωρεάν WiFi στα σπίτια μας, γιατί...
μαύρο φίδι που σας έφαγε.

Τι είχε ζητήσει ο άνθρωπος, βρε αθεόφοβοι; Έναν χρόνο ζήτησε πέρυσι τον Νοέμβριο για να κάνει το όνειρο όλων μας πραγματικότητα κι εσείς πάτε να μας βυθίσετε στο σκοτάδι. Να μας γυρίσετε εκατό χρόνια πίσω θέλετε με τις γκρίνιες και τους σκυλοκαβγάδες σας. Τι είναι, βρε, μια θέση στη Β' Αθήνας μπροστά στην ασύρματη επικοινωνία; Πόσο μετράει ένας Χρύσανθος μπροστά σε δέκα χιλιάδες hot spots; Ένας ολόκληρος λαός περιμένει με κομμένη την ανάσα το μεγάλο βήμα για τη νέα εποχή κι εσύ, κυρία μου, κοιτάς στο μόνιτορ αν είναι εντάξει το μαλλί σου; Για μαζευτείτε, επιτέλους, γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο αέρας της τεχνολογίας!

Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα στον δημοσιογράφο και μας είχε όλους μάρτυρες. Και για την ανεργία των νέων την έχω τη λύση εδώ, στο τσεπάκι μου, είπε. Αφήστε με στην ησυχία μου κι εγώ σε έναν χρόνο το πολύ θα σας απογειώσω με το δωρεάν WiFi, μας υποσχέθηκε, βάζοντας το χέρι στην καρδιά. Και ορίστε πώς του συμπεριφέρεστε. Ο «ανεξάρτητος» ζητάει αλλαγές προσώπων, τον άλλον τον «Ευρωπαίο» τον χτύπησε ο αέρας του Στρασβούργου και ξεχνάει ποιος του έδωσε ψωμάκι κι ο τρίτος ο καλύτερος, αντί να δέρνει τους τροϊκανούς που μας παρακαλάνε γονατιστοί να βγούμε από το Μνημόνιο την Κυριακή το βράδυ, κάθεται και στέλνει sms στην αυθεντική "δημοκρατική παράταξη".

Βρε, ένας μήνας έμεινε, τι κάνετε έτσι; Κι εσύ, κοπέλα μου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Σφίξε λίγο ακόμα τα δόντια με το ενάμιση χιλιάρικο να βγει κι ο Οκτώβρης και μετά θα δεις μεγαλεία. Θα δεις μια φυγή προς τα μπρος στο τάμπλετ σου, που θα τρίβεις τα μάτια σου. Και τότε θα πεις χαλάλι η ανηφόρα.

Γι' αυτό σου λέω. Άσε τον άνθρωπο να ολοκληρώσει το έργο του και ως τον Μάρτιο κάνε όσα αντάρτικα θέλεις. Γι' αυτό λοιπόν, τον νου σας, ρεμάλια με το δωρεάν WiFi. Μην παίζετε με το μέλλον των παιδιών μας. Άσε που περιμένουν και 380 επενδυτές...

Πέτρος Κατσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου