ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πότε θ’ αρχίσει να ξεβρομίζει ο τόπος ;

Το 2010 μας τρομοκρατούσαν πως αν δεν γίνονταν αυτά που έγιναν ,το 2011 θα ήταν καταστροφικό. Το 2011 μας τρομοκρατούσαν πως αν δεν γίνονταν αυτά που έγιναν ,το 2012 θα ήταν καταστροφικό. Το 2012 μας τρομοκρατούσαν πως αν δεν γίνονταν αυτά που έγιναν, το 2013 θα ήταν καταστροφικό. Το 2013 μας τρομοκρατούσαν πως αν δεν γίνονταν αυτά που έγιναν, το 2014 θα ήταν καταστροφικό. Το 2014 μας τρομοκρατούν πως αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν, το 2015 θα είναι καταστροφικό.


Πέντε ολόκληρα χρόνια το ίδιο ακριβώς ξεκούρδιστο βιολί χωρίς καμιά ευχάριστη νότα της προκοπής έτσι για να σπάσει η μονοτονία της ναζιστικής νεοελληνικής μαυρίλας,και επί πέντε χρόνια, η επόμενη χρονιά είναι με στατιστική ακρίβεια χειρότερη από την προηγούμενη. Για πόσο ακόμα;
Εκατομμύρια νοικοκυραίοι περιμένουν στις ουρές ανυπόμονοι και γεμάτοι νεύρα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Τι ακριβώς φοβούνται πια και στήνονται με τις ώρες για την πληρωμή ενός ακόμα φόρου,ανάμεσα στους τόσους και τους ακόμα περισσότερους;Μήπως πέσει η κυβέρνηση που βρίζουν πρωί ,μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ;Μήπως και χάσουν τις τραπεζικές τους πενταροδεκάρες; Μήπως κάποια στιγμή βγει στον αέρα της ναζιστικής ενημέρωσης, η γνωστή ποιήτρια/συγγραφέας/φιλόσοφος/δημοσιογράφος/καριόλα  και ξεράσει τους γνωστούς της εμετούς -σε τιμή κυριακάτικης ευκαιρίας: στα διακόσια κιλά βιβλίου, τα χίλια πεντακόσια δωρεάν και άλλα τόσα κιλά μοσχαρίσια παϊδάκια από την απίστευτη φθινοπωρινή κολεξιόν του εκδοτικού σφαγείου-περί τζαμπατζηδων και τα τοιαύτα; Και τι έγινε αν σε αποκαλέσει τζαμπατζή η ναζιστική καριόλα;
Ο γνωστός περήφανος ελληναράς μάγκας που ξέρει να πουλάει τσαμπουκάδες μόνο στους κακομοίρηδες “λαθρομετανάστες” ή στην γυναίκα του,αυτός ο επαναστάτης που δεν ανέχεται αφέντες στο κεφάλι του και ετοιμάζεται να τσακίσει την “νέα τάξη πραγμάτων” -άσχετα αν τον έχουν και του κλότσου και του μπάτσου, από τον τελευταίο κλητήρα του υπουργείου μέχρι το αγέννητο δισέγγονο του γενικού γραμματέα της κομματικής νεολέρας- έγινε για μια ακόμη φορά παγκόσμιο ρεζίλι και το θλιβερό παράδειγμα, για το πως ακριβώς μοιάζει το ανθρωπάκι που το παίζει ο σπουδαίος κύριος τάδε στημένος στα τέσσερα.
Ο κύριος τάδε που ξέρει να προβάλει περήφανα τον εαυτό του στα μαρμάρινα χαλάσματα του παρελθόντος για να αισθανθεί κάτι,ενώ είναι πανέτοιμος ν’ αρπάξει τα όπλα για να υπερασπιστεί την πατρίδα από την απειλή των “τριτοκοσμικών” γειτόνων(τι κι αν η πατρίδα είναι ιδιοκτησία της εκκλησίας και τεσσάρων-πέντε νταβατζήδων,τι κι αν η ατομική του ιδιοκτησία είναι στο έλεος του κάθε ψυχασθενή υπουργού), ανά πάσα στιγμή, προσφέρεται και προφέρεται ως ο καμπινές της ανθρωπότητας ,η χέστρα που θα ξελαφρώσουν με ευχαρίστηση όλα τα εγχώρια και αλλοδαπά ζάπλουτα καθάρματα .
Την ίδια στιγμή που ο κόσμος αρχίζει να βράζει ,ο ελληναράς ,έχοντας φάει την Άρτα και τα Γιάννενα από κάθε είδους μικρής ή μεγάλης αδικίας βαθιά στον κώλο, απλώς κοιτάζει ψηλά τον ουρανό νομίζοντας ότι είναι απόγονος του Αριστοτέλη. Κύριοι και κυράτσες ,όλοι τους με την μύτη ψηλά και την ουρά στα σκέλια, περιμένουν υπομονετικά εκεί στις ατελείωτες ουρές της εφορίας ,της τράπεζας ,της εταιρίας .
Ευτυχώς υπάρχει πάντα πρόχειρη η αόρατη υπερδύναμη που κρατάει την ελπίδα του τόπου ζωντανή και τον ελληναράδικο ενδογαμικό πολιτισμό, ενωμένο δυνατό. Εκατομμύρια νοικοκυραίοι συνωστίζονται σε κάτι περίεργες παγανιστικές τελετές βυζαντινής μαγείας για να κοινωνήσουν μισαλλόδοξα σχέδια στο όνομα της μελλοντικής ατομικής τους δυστυχίας, με την προσδοκία , μήπως και γίνει κανένα δυστύχημα και του χρόνου ο γιόκας τους περάσει ως ο πρώτος κουραδόμαγκας στο μαζικό εργαστήριο της επιστημονικής μαλακίας, ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, η κόρη τους τύχει και διαπρέψει ως η πρώτη ψώλα του κάτω μαχαλά ,πάντα με την διαχρονική  γονική ευχή ν’ αρπάξει κανένα τριάρι διαμέρισμα από τον σκατόγερο με την στυτική δυσλειτουργία. Μόνο λίγη προσοχή!Ο σκατόγερος να έχει ξοφλημένο τον ΕΝΦΙΑ.

 http://anhsyxia.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου