ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η εποχή του μάγκα

|

Τέλος εποχής για τους γλυφτοκώληδες, τις μυξοπαρθένες, τους κουλτουριαραίους ανέραστους και τους μίζερους καλοβολεψάκηδες. Τέλος στις ποπ σκυλούδες και στα μπλου τζιν αξίας 400 ευρώ έκαστο. Η ανταύγεια στο μαλλί και οι κουβέντες κομμωτηρίου κύλησαν τελικά στις σχάρες υπονόμων και η φασολάδα βρήκε την θέση που της άξιζε μετά από 40 χρόνια: Στην κορυφή των γκουρμέ. 
Οι λαλητάδες των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων πήραν την γλυκανάλατη σοβαροφανή φωνούλα τους και είναι έτοιμοι να βρουν δουλειά σε συνοικιακό μπουρδελομάγαζο διαλαλώντας την κρυφοπουστιά που χρόνια  έκρυβαν μέσα τους. 
Οι της “έντεχνης” μουσικής και γενικώς οι άνθρωποι της “τέχνης” ξεβρακώθηκαν για το πόσο άδειοι ήταν και  είναι αφού δεν κατάφεραν να αφήσουν ούτε ένα δείγμα πολιτισμού παρακαταθήκη ενώ μία  Γκουέρνικα  εξελίσσεται στην χώρα εδώ και 6 χρόνια. 
Η ουσιαστική πολιτική πήγε στην θέση της, σε κάθε οικογενειακό τραπέζι όπως έπρεπε. Οι μούρες όλων των πολιτικών ταιριάζουν σε εξώφυλλα της “Μανίνα” παρά για κάδρα μέσα στο σπίτι. 
Τέλος τα δήθεν και οι δήθεν. Μπήκαμε στην εποχή που ξεβρακωθήκαμε άπαντες. Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε στο τραπέζι με υποδεκάμετρο πόσους πόντους μαγκιάς κρύβαμε στα παντελόνια της καρδιάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου