ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

H ΝΔ δεν έχει συληθεί, Γαλανόλευκοι πατριωτικοί σκελετοί επανέρχονται για να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της Ελλάδας.

  Ο αίλλινας πατριώτης, στρατιώτης της αλύτρωτης Ελλάδας του.. ΔΝΤ.


Τελειώνει η κρατική χρηματοδότηση του Καρατζαφέρει με τα εκατομμύρια που κατάτρωγε από τον κρατικό κορβανά , ήρθαν και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών που οι πατριώτες δεν προτίμησαν τον γαλανόλευκο πατριώτη Καρανζταφέρη έτσι και αυτός  επιστρέφει   στο λημέρι της ΝΔ. Είναι το  Θέλημα του Κυρίου, να βάζει σε συνεχείς δοκιμασίες τον δούλο του.

 Η προσπάθεια των εντολοδόχων των ξένων επικυρίαρχων να χαϊδέψουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντά ανάμεσα στους υπόλοιπους πολιτικούς εγκληματίες του ΔΝΤ και τον γαλανόλευκο  πατριώτη Καρατζαφέρη.

 Ο Καρανταζφέρης υπήρξε ο πιο συνεπής τηλεοπτικός  “λαγός”, ο  πιο τηλεοπτικός "σοφός",  πιο "σοφός" και από το χαζοΚουβέλη,  όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων , των δοσίλογων κατά τη διαλεκτική των πατριωτών, προσφέροντας ως δοσίλογος (πάντα κατά τους  πατριώτες) τις καλύτερες υπηρεσίες στην ξένη κατοχή του ΔΝΤ και των Γερμαναράδων που “έχουν έρθει σαν φίλοι”  και που κάτι του θύμιζαν από παλιά..
      
Τώρα κατά την ώρα της επιστροφής και του τέλους της κρατικής επιχορήγησης , ο Καραντζαφέρης ως νέος Αί Δημήτριος , στο όνομα της Παναγιάς, του Χριστού και του Τόμσεν θα χτυπήσει με την πύρινη ρομφαία του την αριστερά, σώζοντας την Ελλάδα, όπως την έσωσαν και οι πρόγονοί του οι γερμανοτσολιάδες στην κατοχή,  όχι  τη σημερινή,  την προηγούμενη..

Ο γαλανόλευκος  δεξιός βόθρος των πατροωτών, ελλείψη στελεχών,   επαναπροσέλαβε  πάλι το θυρωρό του,
ένα τυπικό δείγμα Γαλανόλευκου πατριώτη  και χριστιανού στρατιώτη.. 



.Η πατρίδα, οι πατριώτες , η γαλανόλευκη σημαία, η περήφανη και αλύτρωτη  Ελλάδα, βρήκαν έναν ακόμη ανιδιοτελή στρατιώτη να στήριξη το καθεστώς του Μνημονίου και των επικυρίαρχων  του ΔΝΤ και των Γερμαναράδων ..
 dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου