ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

H Lady Gaga και ο sold out θίασος του Σαμαρά

Aπό τον Woody Allen
Προφανώς οι διοργανωτές της συναυλίας της Lady Gaga δεν μπορούσαν να φαντασθούν πως με λιγότερα χρήματα από όσα τούς κόστισε η διάσημη star της pop θα είχαν εξασφαλίσει μια sold out βραδιά στο τέλος της οποίας το πλήθος θα παραληρούσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα Samaras-Samaras-Samaras.
Aρκούσε μια καλλιτεχνική βραδιά με την κυβέρνηση Σαμαρά καθώς και βουλευτές της NΔ on stage.
Δεν θα χρειαζόνταν να τραγουδήσει κανείς από τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της σημερινής κυβέρνησης.
Το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να διηγηθούν την ιστορία της ζωής τους ή αν θέλετε ιστορίες από την ζωή τους.
Πάρτε παράδειγμα τον πιο "ισχυρό" υπουργό της κυβέρνησης. Τον Γκίκα Χαρδούβελη.
Φαντασθείτε τώρα τον Γκίκα στην σκηνή του Oλυμπιακού Σταδίου να διηγείται την ζωή του ενώ ταυτόχρονα σε γιγαντοοθόνες θα προβάλλονται γνωματεύσεις σπουδαίων ψυχαναλυτών όπως ο Φρόυντ, ο Φρόμ αλλά και πιο σύγχρονοι για τον ρόλο του SEX στην διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας.
(Αυτό.  Tελεία. Τι άλλο θέλετε ρε μαλάκες; )
Στην συνέχεια την σκυτάλη στην σκηνή θα έπαιρνε ο Μάκης Γιακουμάτος, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Βρούτσης.
Ποιος δεν θάθελε ν΄ ακούσει την ιστορία της ζωής του υπουργού Εργασίας Βρούτση, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους της Τρόικας;
Και δικαιολογημένα.
(Ο Βρούτσης είναι οικείος στους τροικανούς σαν παλιό καμάκι της Πλάκας που χαρίζει σουβενίρ στις τουρίστριες αγαλματίδια του Πρίαπου.)
Κάποια στιγμή θα ανέβαινε στην σκηνή και η κορυφαία του θιάσου Σοφία-θα μιλάω και με την γάτα του Θωμόπουλου-Βούλτεψη.
Με κομμένη την ανάσα το πλήθος θα άκουγε την Βούλτεψη να διηγείται ιστορίες από την ζωή της. Το απόλυτο χάσιμο.
Η Lady Gaga για να καταφέρει το αντίστοιχο αποτέλεσμα γδύθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Η Σοφία απλά θα εξιστορούσε την ιστορία της ζωής της.
Παρουσιαστής της βραδιάς θα ήταν δικαιωματικά ο Αδωνης Γεωργιάδης ενώ σε ρόλο ανιματέρ ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
Η εξιστόρηση της προσωπικής ζωής του πρωθυπουργού θα ήταν σε video με την έγκριση των Σταμάτη-Μπούρα.
Μετά από ένα τέτοιο event θα είχαμε  απαντήσεις ικανές να οδηγήσουν στην λύση του υπαρξιακού δράματος τι σόι UFO είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνούν.
Σ΄ αυτό το σημείο θα τονίσουμε την σημασία τού να γνωρίζουν οι πολίτες τις προσωπικότητες-χαρακτήρες όσων  κυβερνούν.
Οποιος νομίζει ότι γνωρίζει τους γνωστούς-αγνώστους της κυβέρνησης θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του μετά την αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών για τον αρρωστημένο ρόλο του Μπαλτάκου ο οποίος συντόνιζε τους χρυσαυγίτες κατά των νόμων του Ρουπακιώτη σαν εκπαιδευτής σε τσίρκο.
Το γεγονός τώρα ότι ο Μπόμπολας επέλεξε να παίξει στο δελτίο του Mega το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν ήταν παρά ένας βίαιος απογαλακτισμός από τον Σαμαρά- για τον οποίο το Mega άφησε να εννοηθεί ότι ήταν ενήμερος του ρόλου του Μπαλτάκου.
Το πιο πιθανό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να έλθει στην εξουσία και να τα βρει με τους νταβατζήδες, όπως όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης που προηγήθηκαν για να πέσουν στην συνέχεια με γδούπο, ταπεινωμένες, και τους πρώην πρωθυπουργούς ψυχολογικά ναυάγια.
Λοιπόν το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να τα βρει με τους νταβατζήδες. Υπάρχει όμως και μια πιθανότητα να χρειασθεί να εξευμενίσει το πλήθος (θα εκλεγεί με ένα ποσοστό που θα αγγίζει το 50% εάν οι εκλογές γίνουν μετά την Ανοιξη του 2015) το οποίο διψάει να δει αποκεφαλισμένους τους νταβατζήδες της ενημέρωσης.
Οι νταβατζήδες, μπροστά στον φόβο των "ακατέργαστων" οπλαρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ κινδυνεύουν να γίνουν χάντρες στο κομπολόι της Δούρου, αρχίζουν να ικετεύουν έλεος.

kourdistoportokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου