ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Η μούμια

Ο τάφος της Αμφίπολης κρύβει ένα τρομακτικό μυστικό που μόλις αποκαλυφθεί πολλοί – ακόμα κι εσύ – θα αναγκαστούν να καταπιούν την γλώσσα τους και να σωπάσουν για πάντα.

Αρχαιολόγοι που εργάζονται στις ανασκαφές στην Αμφίπολη βρήκαν ...
μια αρχαία επιγραφή η οποία ανατρέπει τις μέχρι σήμερα αντιλήψεις μας για την ιστορία και εγείρει μεταφυσικά ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν παρά μονάχα με την πίστη. Την βαθιά πίστη. Την πίστη που μόνο ένας ηλίθιος, ένας κρετίνος μπορεί να έχει.

Η αρχαία επιγραφή στον μαυσωλείο της Αμφίπολης το γράφει πεντακάθαρα. Το μαυσωλείο χτίστηκε "με εντολή Σαμαρά" τον 3ο αιώνα π.Χ! Το ίδιο και το λιοντάρι της Αμφίπολης. Στήθηκε εκεί "με εντολή Σαμαρά".

Εικασίες ερευνητών ότι το λιοντάρι υπήρξε αφιέρωμα στον Βησιγότθο φιλέλληνα της εποχής Γιούνγκερ δεν αποδεικνύονται (επί του παρόντος) από την επιστημονική έρευνα.

Από τα θραύσματα μια άλλης αρχαίας επιγραφής, φαίνεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας μέθυσος, αμφιφυλόφιλος που γύρναγε την Ελλάδα και κατάσφαζε Έλληνες. Στην ουσία, ήταν χαμένο κορμί που μεταμορφώθηκε σε μεγάλο στρατηλάτη όταν «με εντολή Σαμαρά» ξεκίνησε να καταλύσει την αυτοκρατορία του Δαρείου και να κατακτήσει την Ασία!

Κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει τα νέα εκπληκτικά στοιχεία που φέρνει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη. Ούτε καν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που δεν φέρεται να διατηρεί σαφείς αναμνήσεις από την μακρινή αυτή εποχή.

Απογοητευμένη η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ανέθεσε την διερεύνηση της υπόθεσης στο παγκοσμίου φήμης συγκρότημα «Ψυχάρη-Μπόμπολα». Είναι γνωστό ότι οι ερευνητές του συγκροτήματος φημίζονται για την εξυπνάδα και την οξυδέρκεια τους, τόσο ώστε να οι γνωστοί και με το παρατσούκλι «οι πουτάνες».

Σε γενικές γραμμές, το σήριαλ της ανασκαφής στην Αμφίπολη, προβλέπω να ξεπεράσει την «Βέρα στο δεξί» σε μακροβιότητα και ακροαματικότητα.

Ο θεός να μας λυπηθεί, αν και μεταξύ μας δεν έχει κανέναν λόγο για να το κάνει.


(Αγαπητέ, θεωρώ απαράδεκτο να ειρωνεύεσαι τον Μεγάλο Έλληνα Αντώνη Σαμαρά. Αυτό είναι δικό μου προνόμιο. Καλές διακοπές. Και να βλέπεις ειδήσεις των 8. Τύφλα να “χουν οι Μόντι Πάιθον.)...
 
pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου