ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε και νέες φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει την αρχιτρομοκράτισσα. Στις νέες φωτογραφίες, η Πόλα Ρούπα μοιάζει με μοντέλο και δεν θυμίζει σε τίποτα την εύσωμη έγκυο γυναίκα που είχε συλληφθεί μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.

Οι νέες φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα είναι από φωτογράφηση που έκανε για το Vogue, σε μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη της αλλά και να βγάλει χρήματα για να αγοράσει Καλάσνικοφ, δυναμίτιδα και μπαζούκας.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ο τελευταίος ρουφιάνος γείτονας που την είδε, η Πόλα Ρόπα έφυγε από το σπίτι ντυμένη νύφη και κρατούσε στα χέρια της ένα laptop, αλλά το laptop της έπεσε και πετάχτηκαν από μέσα προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα.
Σύμφωνα με ρουφιάνο παραθεριστή, η Πόλα Ρούπα είναι στην Μύκονο, στο πάρτι που κάνει ο Βασίλης Μηλιώνης για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και θα διαρκέσει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά του.
Η Πόλα Ρούπα έχει μαζί της το παιδί της, το οποίο μπορεί να είναι μόλις τεσσάρων ετών αλλά είναι πολύ επικίνδυνο, αφού οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είναι βέβαιοι πως αυτό το νήπιο είναι το μυαλό που κινεί τα νήματα και γράφει τις προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα.

(Είμαι έκπληκτος που η Πόλα Ρούπα δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Στην χώρα των ρουφιάνων, κυκλοφορεί μια γυναίκα με ένα νήπιο, οι φωτογραφίες της είναι σε όλα τα ρουφιανοκάναλα, σε όλες τις ρουφιανοεφημερίδες και σε όλα τα ρουφιανοσάιτ, και δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος ρουφιάνος να την καρφώσει. Εντυπωσιακό.)
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου