ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μια Ισραηλινή βουλευτής προτείνει να «θανατωθούν όλες οι Παλαιστίνιες μητέρες»

http://anhsyxia.wordpress.com




Η Ayelet Shaked

Réseau International (Γαλλία)               (μτφΚριστιάν)
Μια πολύ γνωστή Ισραηλινή πολιτικός και βουλευτής περιέγραψε τους Παλαιστίνιους στο σύνολο τους ως «τρομοκράτες»,  μέχρι το σημείο να προτείνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούν επίσης οι μητέρες των Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια των ισραηλινών επιθέσεων στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Η Ayelet Shaked, του υπερ-εθνικιστικού κόμματος Jewish Home, κάλεσε σε δολοφονία όλων των Παλαιστινίων μητέρων που γεννούν «φιδάκια».
«Πρέπει να πεθάνουν, και τα σπίτια τους πρέπει να καταστραφούν, έτσι ώστε δεν θα μπορέσουν πλέον να φιλοξενούν τρομοκράτες», δήλωσε προσθέτοντας «Είναι όλες εχθροί, και το αίμα τους θα έπρεπε να είναι στα χέρια μας. Αυτό ισχύει επίσης για τις μητέρες των νεκρώντρομοκρατών».
Οι παρατηρήσεις αυτές θεωρούνται ως πρόσκληση για γενοκτονία, καθόσον ορίζουν ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι εχθροί του Ισραήλ και πρέπει να θανατώνονται.
Αυτό συμβαίνει ενώ πολλοί αξιωματούχοι διάφορων χωρών έχουν καταδικάσει τις αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι ο τελευταίος που καταδίκασε αυτή την επίθεση, κατηγορώντας το Ισραήλ για σφαγή των Παλαιστινίων.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε δριμύτατα το Ισραήλ, ισχυρίζονταν μεταξύ άλλων ότι η σιωνιστική οντότητα εφαρμόζει μια κρατική τρομοκρατία εναντίον των Παλαιστινίων στην περιοχή. Απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο, τόνισε επίσης τη σιωπή της διεθνούς κοινότητας σε σχέση με τις θηριωδίες που διαπράχθηκαν από το Τελ Αβίβ.
Σε απάντηση στα σχόλια της Ayelet Shaked, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα δεν διαφέρει σε τίποτα από την νοοτροπία του Χίτλερ.
«Μια Ισραηλινή δήλωσε ότι οι Παλαιστίνιες μητέρες έπρεπε επίσης να σκοτωθούν. Και είναι μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της νοοτροπίας της και αυτής του Χίτλερ;», αναρωτήθηκε ο Ερντογάν.
Αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους ότι οι γυναίκες και τα παιδιά είναι σημαντικό μέρος των απωλειών των Παλαιστινίων αμάχων που προκλήθηκαν από τις ισραηλινές επιθέσεις στην περιοχή υπό πολιορκίας.
Μεταφρασμένο από το άρθρο της PressTV.ir από τον Fabio Coelho για τη Croah.fr
Réseau International
πηγή:
http://infognomonpolitics.blogspot.ca/2014/07/blog-post_327.html?showComment=1405840520198#.U87eFo15OiQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου