ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Η ενοχική συμπεριφορά της κυβέρνησης δίνει αξιοπιστία στην Χ.Α

Οφθαλμοφανές «παιχνίδι» σκοπιμότητας από Μιχαλολιάκο και Παππά. Όμως οι κυβερνώντες αντιδρούν συνεχώς σαν να έχουν «λερωμένη την φωλιά τους».
Είναι σαφές, για κάθε νοήμονα πολίτη, ότι κανένα εχέγγυο αξιοπιστίας δεν έχουν τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Είναι επίσης φανερές οι πολιτικές, αλλά και οι νομικές, σκοπιμότητες που εκφράζονται με την τακτική των «αποκαλύψεων» για επαφές με την Νέα Δημοκρατία.
Δυστυχώς όμως για την κυβερνητική πλειοψηφία, το μόνο που προσδίδει αξιοπιστία στις καταγγελίες που έκαναν οι Ν.Μιχαλολιάκος και Χρ.Παπας είναι η ίδια η τακτική και η πρακτική της: Το σκάνδαλο Μπαλτάκου, οι «περίεργες» διαψεύσεις του Γ.Μουρούτη αλλά και το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής…

Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου

Η περίφημη μαγνητοσκοπημένη συζήτηση ανάμεσα στον Η.Κασιδιάρη και τον Τ.Μπαλτάκο οδήγησε το …πανελλήνιο στο προφανές συμπέρασμα περί ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή. Ακόμη κι αν κάποιος ακόμη αμφέβαλλε γι αυτό, ήρθαν οι συνεχείς αρνήσεις της κυβέρνησης να συζητήσει το θέμα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στην Βουλή. Θυμίζουμε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έφθασε στο σημείο να επικαλείται το …βαρύ πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα για να αποφύγει να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση, παρότι αποτελεί θεσμικό δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την γενικότερη αίσθηση για ύπαρξη επαφών του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ενισχύει και ο τρόπος που επέλεξε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Μουρούτης να απαντήσει μέσω twitter στις καταγγελίες του Ν.Μιχαλολιάκου περί απόπειρας τηλεφωνικής επαφής μεταξύ τους. Όταν δηλώνει ότι «τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου» είναι βέβαιο ότι γνωρίζει την διαφορά ανάμεσα στις λέξεις «συναντήσει» και «επικοινωνήσει»….

Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής συνδέεται προφανώς με τα «σκληρά» νομοσχέδια που πρόκειται να περάσει η κυβέρνηση το καλοκαίρι και τις δυνατότητες που δίνει για έλεγχο της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Όμως παράλληλα μεταθέτει …στις καλένδες και την περεταίρω εξέταση της υπόθεσης Μπαλτάκου. Ουσιαστικά το αίτημα για την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, για το παράνομο της μαγνητοσκόπησης, θα συζητηθεί πλέον τον Οκτώβριο όταν δηλαδή θα συνεδριάσει ξανά η Ολομέλεια της Βουλής.

thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου