ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΡΓΙΟ

Μπράβο μαλάκα Σέργιο που θα κάθεσαι και θα χαζεύεις ένα τόπι την ώρα που ότι δικαιώματα είχες αποκτήσει με αγώνες σου αφαιρούνται με το έτσι θέλω από μειοψηφούσες κυβερνήσεις.

 

Μπράβο μαλάκα Σέργιο που θα πανηγυρίζεις για μια ομάδα ποδοσφαίρου που θα παίζει στα -βαμμένα από το αίμα φτωχών ξεσπιτωμένων- γήπεδα της βραζιλίας.

 

Μπράβο μαλάκα Σέργιο που θα κάθεσαι και θα τρως εναγωνίως τα νύχια σου στο κόρνερ που κέρδισε η ομαδάρα, την ίδια στιγμή που σφυρίζεις αδιάφορα βλέποντας την κοινωνία στην οποία ζεις να έχει μετατραπεί σε μια ζούγκλα από αμόρφωτους δολοφόνους φασίστες.

 

Μπράβο μαλάκα Σέργιο. Κάτσε μπροστά στην τηλεόρασή σου και αποθέωσε αυτούς που σου έχουν εξουσιοδοτήσει να έχεις για ήρωες και μη γυρίσεις να κοιτάξεις όλους αυτούς που παλεύουν στους δρόμους για εσένα και για τα δικαιώματά σου μαλάκα Σέργιο.

 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΡΓΙΟ.

 

 

πηγή: Wonder JLAW 3

 

το βρήκαμε εδώ: Ληγμένα

 Κι ενώ σε λίγο καιρό αρκετοί θα μιλούν σε όλο τον κόσμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Βραζιλία η πραγματική εικόνα που υπάρχει στην χώρα έχει εξαφανιστεί απ’ όλα τα ΜΜΕ.
Η αστυνομική βία και καταστολή που υπάρχει σ’ αυτή την χώρα μόνο σε τριτοκοσμικές στυγνές δικτατορίες μπορεί να συναντηθεί.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Διεθνής Αμνηστία υποστηρίζει ότι περίπου 2.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στην Βραζιλία εξαιτίας της αστυνομικής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου