ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

"Διεθνείς ταξιαρχίες" για την Αν.Ουκρανία;

"Διεθνείς ταξιαρχίες" για την Αν.Ουκρανία;

Γερμανοί αλεξιπτωτιστές έτοιμοι να ενταχθούν στον αγώνα του λαού της περιοχής Donbass της Ουκρανίας


Η σφοδρή καταγγελία της πολιτικής του Κιέβου έχει οδηγήσει στο σχηματισμό ομάδων υποστήριξης της νοτιοανατολικής Ουκρανίας στη Γερμανία, οι οποίες αποτελούνται από Σοβιετικούς κυρίως απόδημους και απόγονους των Γερμανών αντι-φασιστών.

Desantura - Αερομεταφερόμενο "Ιππικό".

Όλοι μοιράζονται το ίδιο υπόβαθρο. Γερμανικές ρίζες (μερικοί έχουν ρίζες μέχρι και από την εποχή του τσάρου), Γεννημένοι και μεγαλωμένοι ως Σοβιετικοί, υπηρέτησαν τη στρατιωτική τους θητεία στην ΕΣΣΔ (πολλοί αγωνίστηκαν σε ζώνες συγκρούσεων).
Η περιφερειακή μονάδα της «Διεθνούς Ένωσης Αλεξιπτωτιστών» στη Γερμανία, ανακοίνωσε την ετοιμότητά της για την καταπολέμηση μονάδων των Ναζί στη Νοτιοανατολική Ουκρανία. Είναι πάνω από πενήντα, βετεράνοι αλεξιπτωτιστές που έρχονται σε επαφή και συνεργάζονται τακτικά για την εκπαίδευσή τους.

Η πρόσφατη συγκέντρωση του Συλλόγου ήταν αφιερωμένη στον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης, με προσκεκλημένους βετεράνους του πολέμου. Πριν από αυτό, υπήρχε μια πορεία τον Απρίλιο για υποστήριξη της Κριμαίας και την ένωσή της με την Ρωσική Ομοσπονδία.
«Είμαστε νέοι στις δημόσιες εκστρατείες. Σκεφτόμασταν ότι θα ήμασταν εμείς και εμείς, βρεθήκαμε σε μια μεγάλη έκπληξη βλέποντας τις κοινότητες της Συρίας και της Λιβύης να απαντούν στην άμεση διαδικτυακή πρόσκλησή μας, και όχι μόνο αυτοί. Δεκάδες ομογενείς από τις χώρες που δοκίμασαν το πικρό χάπι της δημοκρατίας που προβλέπεται από τις ΗΠΑ επίσης απευθύνθηκαν σε μας», είπε ο Dmitriy Marmilov, έφεδρος υπολοχαγός του στρατού.
Ως αποτέλεσμα, η κινητοποίηση είχε περίπου 400 συμμετέχοντες στο κέντρο του Βερολίνου, μέσα από τους δρόμους μέχρι το Σοβιετικό πολεμικό μνημείο στο πάρκο Treptower. Οι κληθέντες Βετεράνοι φορώντας τις πολεμικές τους διακρίσεις, στρατιώτες - διεθνιστές από το Καλίνινγκραντ και άλλοι υποστηρικτές διαδήλωσαν υπό το δυνατό χειροκρότημα και τις επευφημίες από τους ανθρώπους στους δρόμους. Η αστυνομία προσπάθησε να παρέμβει αναφερόμενη σε κάποια τοπική εντολή που απαγορεύει πομπές που αφορούν ξένα στρατιωτικά διακριτικά, αλλά οι έμπειροι στρατιώτες ενήργησαν σαν αληθινοί διπλωμάτες και διευθέτησαν το θέμα ειρηνικά, με τη βοήθεια της ρωσικής διπλωματικής αποστολής.
Αλλά δεν είναι μόνο οι γεννημένοι Ρώσοι, που υποστηρίζουν τη Ρωσία στο Βερολίνο. Ο βετεράνος των ειδικών δυνάμεων της ΛΓΔ Alexander Kiefel είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα τάγμα εθελοντών γνωστό ως «Ernst Thallman».

«Δεν είμαστε μισθοφόροι», ο Kiefel απαντά στο δύσκολο ερώτημα «Θυμηθείτε την Ισπανία το 1936 -. Μόνο εθελοντές. Εάν η κατάσταση στα νότιο-ανατολικά της Ουκρανίας κλιμακωθεί περαιτέρω, εγώ και τα παιδιά μου θα πάμε και θα αγωνιστούμε ενάντια στο φασισμό
Αυτός ο αγώνας είναι στο αίμα του. Ο παππούς του ανακηρύχθηκε προσωπικός εχθρός του Reinhard Heydrich και αναγκάστηκε να καταφύγει στη Σοβιετική Ένωση. Πολέμησε στον πόλεμο στην Ισπανία, στη συνέχεια ανέλαβε καίρια θέση στις αντικατασκοπικές υπηρεσίες και την προπαγάνδα της ΕΣΣΔ. Επέστρεψε στην πατρίδα του το 1945, όταν απελευθερώθηκε τελικά από τον φασισμό.
Ο εγγονός του αντιφασίστα, μαχητής ήταν μέλος της μιας επίλεκτης μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας που δρούσε σε συνεργασία με Σοβιετικούς στρατιώτες σε ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα στο Αφγανιστάν. Καταλαβαίνει κανείς ότι το εννοεί, όταν μιλάει για ανεξάρτητο διεθνιστικό τάγμα. Η αδελφότητα των αλεξιπτωτιστών έχει επίσης βετεράνους μαχητές από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

«Είναι αδέλφια μας, είναι δικοί μας οι Ρώσοι» λέει, κάνοντας αναφορά στη Ρωσία.
Δεν έχει σημασία πόσο ομαλή και άνετη είναι η ζωή τους στη Γερμανία, δεν ξεχνούν ποτέ τη μητέρα γη τους. Η Ρωσία και όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή, έχουν αντίκτυπο και σε αυτούς.
Πηγή: Κολινδρός via rusvesna.su
 http://fadomduck2.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου