ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο κλασικός ο μακάκας ο Ελληνας.


Γήπεδο “δανεικό 50 χρονια” στον Ολυμπιακό με χρήματα του δημοσιού. Αποτέλεσμα : Χρήματα στη τσέπη του Κοκκαλη και ΜαρινάκηΣβήσιμο “ρύθμιση” χρεών προς το δημόσιο σε ομάδες Αρης, ΠΑΟΚ , ΑΕΚ.Οι επιχειρηματίες Ψωμιάδηδες και ΣΙΑ την γλιτώνουν.Δωρεά του δημου Αθηνας το γήπεδο της Λεωφόρου στον Παναθηναϊκό και έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν νεο γήπεδο με λεφτά του δημοσίου. για τη τσέπη του ΑλαφουζουΥπόσχεση για 20.000.000 ευρώ χρηματοδοτηση στη τσέπη του επιχειρηματία Μελισσανιδη με λεφτά δημοσίου για γήπεδο Ν. Φιλαδέλφειας.Και πολλά πολλά χρόνια επιδοτησεις του δημοσιου και χρηματοδοτησεις απο δημόσιες εταιρείες (βλεπε παλιοτερα τον ΟΤΕ)Ο κλασικός ο μακάκας ο Ελληνας. Δε πα να τον κλέβουν , να του βιαζουν τη χώρα , να παιρνει 500 ευρω μικτά, να σβήνουν το μέλλον του παιδιου του.Οταν του πειραξουν την ομάδα γίνεται Λεωνίδας!

Γήπεδο “δανεικό 50 χρονια” στον Ολυμπιακό με χρήματα του δημοσιού.
Αποτέλεσμα : Χρήματα στη τσέπη του Κοκκαλη και Μαρινάκη Σβήσιμο “ρύθμιση” χρεών προς το δημόσιο σε ομάδες Αρης, ΠΑΟΚ , ΑΕΚ.
Οι επιχειρηματίες Ψωμιάδηδες και ΣΙΑ την γλιτώνουν.
Δωρεά του δημου Αθηνας το γήπεδο της Λεωφόρου στον Παναθηναϊκό και έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν νεο γήπεδο με λεφτά του δημοσίου. για τη τσέπη του Αλαφουζου
Υπόσχεση για 20.000.000 ευρώ χρηματοδοτηση στη τσέπη του επιχειρηματία Μελισσανιδη με λεφτά δημοσίου για γήπεδο Ν. Φιλαδέλφειας.
Και πολλά πολλά χρόνια επιδοτησεις του δημοσιου και χρηματοδοτησεις απο δημόσιες εταιρείες (βλεπε παλιοτερα τον ΟΤΕ)
Ο κλασικός ο μακάκας ο Ελληνας.
Δε πα να τον κλέβουν , να του βιαζουν τη χώρα , να παιρνει 500 ευρω μικτά, να σβήνουν το μέλλον του παιδιου του.
Οταν του πειραξουν την ομάδα γίνεται Λεωνίδας!

 

πηγή:

http://padapiomenoss.tumblr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου