ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η Νέα Ελλάδα νίκησε !!!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες οι τριπλές εκλογές στη χώρα μας, οπότε από σήμερα επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα η οποία, σύμφωνα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, θα κρατήσει χίλια χρόνια. Κάτι σαν το Χιλιετές…


Ράιχ δηλαδή.

Σε αυτό συνηγορούν και τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής που, αν και είναι από τα χαμηλότερα ακροδεξιού κόμματος στην Ευρώπη, την αναδεικνύουν σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Το “Πρώτη Φορά Αριστερά” του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύτηκε από το “Πρώτη Φορά Φασισταριά” της Χρυσής Αυγής, αφού η Χρυσή Αυγή στέλνει 3 εκπροσώπους στο ευρωκοινοβούλιο που επιτέλους θα γεμίσει με τους ευρωβουλευτές που αξίζουν σε αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το καλό με τις χθεσινές εκλογές είναι ότι όλοι βγήκαν νικητές, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ που βγήκε πρώτο κόμμα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι απαρηγόρητος, αφού η Όλγα Τρέμη παρέλειψε να συγχαρεί δημοσίως τον ΣΥΡΙΖΑ για την νίκη του και να παραδεχτεί την καθαρή ήττα της προπαγάνδας του Mega εναντίον του.

Από τη μεριά του, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η Κυβέρνηση άντεξε, παρά τον πόλεμο που δέχτηκε από το μπλογκ μας και το μισό διαδίκτυο όλο το προηγούμενο διάστημα. Ευτυχώς δηλαδή που είχε με το μέρος του το άλλο μισό και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αλλιώς δε θα έπαιρνε ούτε 15%.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: “Μα καλά, τα κάναμε τόσο επικά σκατά κι εσείς μόνο 4% καταφέρατε να προηγηθείτε;”

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά έσωσε κάπως την κατάσταση, αφού μετά τα πρώτα exit poll κι ενόψει της επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και ξενοδοχείων από 20.000.000 τουρίστες που απογοητεύτηκαν, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόνο 26,6% και ηττήθηκε, ενώ το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία πήρε 25% κι έκανε πάταγο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με τα ποσοστά της Ελιάς στα οποία, όπως είπε, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η αβάστακτη ελαφρότητα της μαλακίας του Έλληνα ψηφοφόρου.

Τα μέτρια ποσοστά του Ποταμιού, προκάλεσαν ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κόμματος με τον Σταύρο Θεοδωράκη να αποκαλύπτει ότι από σήμερα θα φοράει το σακίδιο μόνο στον αριστερό ώμο, ενώ σκέφτεται να βάψει και το μαλλί για να έχει μεγαλύτερη πέραση στα 18χρονα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι, αν και Το Ποτάμι πέτυχε τον σκοπό του – δηλαδή να κόψει ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ – δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα το διαλύσει ή όχι. Ίσως να το κάνει εκπομπή για χίπστερ και παρθένες.

Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα των τριπλών εκλογών ήταν ένα: Η Νέα Ελλάδα ανήκει στους φασίστες, τους εφοπλιστές και τους μπράβους τους. 26 Μαΐου και δεν έφυγε κανείς τους. Ήρθαν για να μείνουν.


by To Skouliki Tom


(Ανήθικο δίδαγμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις 34 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες, βγήκε πρώτος με διαφορά 4%, ενώ είναι και το μοναδικό αριστερό κόμμα που επικράτησε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το λες και νίκη.)

(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Χθες στον streetradio.gr είχαμε ραδιομαραθώνιο για την μετάδοση των αποτελεσμάτων από τις 6 το απόγευμα μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Συγχαρητήρια στην Εβελίνα Καραγιαννοπούλου, τη Δέσποινα Κατσαρού, τον Στέφανο Γρηγοριάδη κι εμένα που την παλέψαμε. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, τον Wonder JLaw, τη Leia Organa Solo, τον Jo Di, τον Antistachef, τη Λίλα Σταμπούλογλου, τον Άκρατο, τον Αριστοτέλη Τσαγκαρογιάννη, την Αριστέα Σερεμέτη και τη Σοφία Μανδηλαρά που βγήκαν στον αέρα και μας μίλησαν. Μας μίλησαν και διάφοροι πολιτικοί αλλά αυτούς δεν τους ευχαριστώ. Χάρη τους κάναμε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου