ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Success story και άλλες σαχλαμάρες


Η Ελλάδα έχει την Προεδρία της ΕΕ. Αν δεν το έχετε καταλάβει είναι δικό σας αποκλειστικά λάθος. Γιατί η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την Προεδρία ώστε να πετύχει τους στόχους που της θέτουν οι δανειστές. Έτσι όλοι οι δείκτες συνεχίζουν να πηγαίνουν κατά διαόλου, εκτός από το πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό μόνο του αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική “επιτυχία” της κυβέρνησης. Γιατί διαφημίζει με κάθε τρόπο το πλεόνασμα, ενώ αυτό έχει προκύψει από τη στάση πληρωμών που κήρυξε το Δημόσιο, τα χρέη του οποίου προς τους πολίτες είναι περίπου 5 δισ.
Η απόφαση της κυβέρνησης να διανείμει 500 εκ. στους κολλητούς της φίλους και σε κάποιους άλλους, αποδεικνύει ότι προβλέπει άλλο ένα success story στις επερχόμενες εκλογές. 
Το video που ακολουθεί είναι της Initiative Solidarite (Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης) σε συνεργασία με το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ZIN TV. Αποτελεί μια συνοπτική “προσφορά” στο success story της κυβέρνησης συνολικά και ειδικά στο δίδυμο των εμπνευστών του, Σα(χλα)μαρά και Βενιζέλου. Mε τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας τους, θα βγάλουμε την Προεδρία. Αν δε καταφέρουμε να μην πάθουμε πανωλεθρία στις εκλογές, ποιος μας πιάνει…

 https://www.youtube.com/watch?v=fNRelmEXYT8

junglereport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου