ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Οι μπάτσοι ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά (και χωρίς πεντακοσάρικα)




Οριστικοποιήθηκε τελικά η ειδική κατηγορία των συμπολιτών μας που θα λάβουν το μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα του Αντώνη Σαμαρά . Πρόκειται για τους αστυνομικούς .
Αρχικά υπήρχε η σκέψη να…


μοιραστεί το πλεόνασμα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη , αλλά τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να το μοιράσει σε ανθρώπους τους οποίος έχει πραγματικά ανάγκη . Τους αστυνομικούς .

by…ta kourelia tragoudame akoma

Γιατί όσο μπάτσος και αν είσαι , θες και το φιλοδώρημα σου για να γίνεις ακόμα πιο μπάτσος .
Αυτό το μέρισμα αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της κυβέρνησης προς τους άγρυπνους προστάτες της . Οι οποίοι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ως φύλακες άγγελοι του Αντώνη Σαμαρά , του Ευάγγελου Βενιζέλου , του Άδωνη Γεωργιάδη , του Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων παιδιών της συγκυβέρνησης .

Λίγο ο Κωστής Χατζηδάκης τους ξέφυγε με αποτέλεσμα να τις αρπάξει στο παρελθόν , αλλά λάθη γίνονται .

Πολλοί , εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες , έσπευσαν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ότι δωροδοκεί τους μπάτσους ώστε να ψηφίσουν Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου . Ξεχνάνε ότι ο σωστός ο μπάτσος , ούτως ή άλλως , ψηφίζει Αντώνη Σαμαρά εκ πεποιθήσεως . Γιατί ο σωστός ο μπάτσος γεννήθηκε δεξιός και θα πεθάνει δεξιός .
(Οι μπάτσοι αναβαθμίζονται . Εκεί που έπαιρναν τρεις και εξήντα για να δέρνουν τον κόσμο , τώρα παίρνουν πεντακόσια .  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου