ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!!

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν απλά μία πειραματική δοκιμή από το χαρούμενο στρατόπεδο των από πάνω για να δοκιμάσουν τις πνευματικές αντοχές του λαού και ταυτόχρονα να διαπιστώσουν πόσο επιλεκτική μνήμη έχει.

Έγινε μία φορά με…το θέμα του Τσοχατζόπουλου, γελάσαμε. Ξαναέγινε με τις μίζες των υπολοίπων στα εξοπλιστικά, ξαναγελάσαμε. Ξαναέγινε με τα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, είπαμε ότι μας θεωρούν μαλάκες. Ξαναέγινε όταν μάθαμε για τους πολιτικούς που έβγαλαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες, λέμε μας έχουν για εντελώς χαζούς. Τώρα ήρθε και η αποκάλυψη για το υποτιθέμενο “σκάνδαλο” με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πλέον καταλάβαμε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: Ο ελληνικός λάος έχει μνήμη χρυσόψαρου, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία του. Οι ξαφνικές αποκαλύψεις περί οικονομικών σκανδάλων, κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, προκλητικών υπερτιμολογήσεων και ατελείωτης διαπλοκής μεταξύ κρατικών αξιωματούχων και πασίγνωστων επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και παρατρεχάμενων είναι η συνοπτική περιγραφή της ελληνικής καθημερινότητας μέχρι το 2010. Τόσο απλά. Επειδή όμως τότε οι πιο πολλοί δεν είχαν καμία ενασχόληση με την πολιτική, τους τα λένε τώρα για να τα παρουσιάσουν σαν απονομή δικαιοσύνης. Γελάνε και οι πέτρες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το επόμενο σκάνδαλο μεγατόνων που θα μάθει η, μονίμως σοκαρισμένη, ελληνική κοινή γνώμη, είναι ότι ο νόμος περί (μη) ευθύνης υπουργών πέρασε επί των ημερών του Βενιζέλου. Σε 2-3 χρόνια από τώρα θα μάθουμε ότι όλοι οι υπουργοί του Σημίτη είναι για 15 χρόνια φυλακή ο καθένας και περίπου το 2037 θα μάθουμε και τι πραγματικά έγινε με το μνημόνιο. Φίλοι αναγνώστες, δεν βρέχει έξω, απλά μας φτύνουν…


imf-fuck-off

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου