ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Για όλα φταίει ο Προτεσταντισμός και ενδεχομένως και το γκαζόν.

Το αυγοτάραχο του Kalle (Καρόλου). Εικών άσχετη και αινιγματική.

Ρε μανία οι ακροδεξιάς (κατά κανόνα) υφής αντιμνημονιακοί με τους καψεροί τους…

Προτεστάνται. Μας πίνουν λέει το αίμα ηθικολογώντας, διότι είναι Προτεστάνται και ουχί φιλέΦΦΦσπλαχνοι Ορθόδοξοι. Βλέπετε, εντός των χωρών που αποκαλούνται “Ορθόδοξες” δεν υπάρχουν τοκογλύφοι, τραπεζίτες λήσταρχοι, γραβαταρισμένοι εγκληματίες και λοιποί κοινωνιοπαθείς που συνήθως καταφέρνουν να αναρριχώνται σε θέσεις εξουσίας.

by…polsemannen

(Γιελλάς, σημαίνει Αρφά-ντα-ΚΣίγια, έκραξε η Λουντμίλα η βυζαρού καθαρίστρια).

Πραγματικά, πρόκειται για έναν πολιτικώς μη ορθό αφορισμό. Αναμένονται αντιδράσεις. Εκτιμώ ότι θα διαμαρτυρηθεί και ο Βασιλεύς Κάρολος Γουσταύος XVI της Σουηδίας που είναι και φιλάνθρωψ!

“Μα επιτέλους γιατί αυτοί οι μαυροκέφ… εεεε… συγγενείς της Σουηδής τραγουδίστριας Χέλενας Παπαρίτσου (Helena Paparizou) μας βρίζουν και μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με το Μερκελάδικο; Διάολε, είμεθα ή δεν είμεθα η πατρίς των Βόλβο, των Scania, του ΙΚΕΑ, των ΑΒΒΑ, της βότκας ABSOLUT και του Μάρκους Μπεργκ του Πανατινάικος; Δεν είναι σημείον καλής ανατροφής όλα αυτά. Λυπούμαι και συγχύζομαι”.

Το λοιπόν, οι γερμανοί κάτοικοι της ΟΔΓ δεν είναι ακριβώς ένα μονομπλόκ έθνος 80 εκατ. μείον τους μαυροκέφαλους. Προέρχονται από διαφορετικά κράτη (länder) που πριν την δημιουργία του 2ου Ράιχ μετά τον Γαλλοπρωσικό πόλεμο του 1870-71, είχαν όχι αμελητέες πολιτιστικές διαφορές. (Το πρώτο ράιχ ήταν και καλά του… Καρλομάγνου. Χεχ).

Από τότε λοιπόν πέρασαν τα χρόνια και οι σημερινοί εθνικώς Γερμανοί κάτοικοι της ΟΔΓ είναι κατά την Γερμανική εφορία: 1/3 Βαγγέληδες (Προτεστάνται), 1/3 Καθολικοί και 1/3 στ’ αρχίδια τους που δε γουστάρουν να πληρώνουν την όποια εκκλησία μέσω εφορίας.

Παρένθεση:

Το Βαγγέληδες μου προέκυψε ως εξής:

Όταν μάθαινα Γερμανικά πριν από 20+ χρόνια: Σε κάποιο σημείο ενός βιβλίου εκμάθησης Γερμανικών, το “Deutsche Sprachlehre für Ausländer”, υπήρχε η φράση “- Ich bin Evangelisch” (- Είμαι (χριστιανός) Προτεστάντης). Οπότε ηκούσθη μαθήτρια (aus Lewadia) αναγιγνώσκουσα την φράσιν ως εξής: “Ιχ μπιν Βαγγέλης”. Yeah!

Ωστόσο θα πει κανείς και με το δίκιο του:

Ρε Kalle, δεν σε ενοχλεί αυτή η ακατάσχετη ηθικολογία του κώλου των τοκογλύφων δανειστών μας; Δεν σε κάνει πύραυλο το να σου κάνουν κήρυγμα ηθικής κάτι κοινωνιοπαθείς λήσταρχοι;
Ναι με πειράζει, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο. Σκεφτείτε το εξής:

Οι δουλέμποροι που εμπορεύονταν Αφρικανούς, καθησύχαζαν την συνείδηση τους λέγοντας ότι οι μάΒΒΒΒΒροι ήταν πίθηκοι οπότε δεν έτρεχε και τίποτις που τους φέρονταν έτσι. Οι τοκογλύφοι δανειστές μας, στο βάθος του πωρωμένου εγκεφάλου τους, γνωρίζουν ότι προξενούν ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα, οπότε καθησυχάζουν την (όποια) συνείδηση τους, με ανόητες ηθικολογίες προτεσταντικού τύπου, άσχετα αν οι περισσότεροι απ’ αυτούς τα γράφουν αυτά τα “χριστιανικής υφής” στα έτσι τους.

Διότι ακόμα και οι 5.476 εκδοχές του Προτεσταντισμού έχουν μέσα τους τα διάφορα περί κοινοκτημοσύνης, δεύτερου χιτώνα και άλλα τέτοια κομμουνιστικά των Εσσαίων. Και κάτι τέτοια παλαβά του στυλ “όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον έναν σε αυτόν που δεν έχει”, είναι καρακομμουνισμός, κιμπούτς, ναγκίλα χάβα, ο αντίχριστος ο ίδιος για τους κοινωνιοπαθείς white collar criminals.

Ναι, αλλά εμείς εν Ελλάδι είμαστε ορθοδοξάρες και τα ασπαζόμαστε αυτά τα κομμουνιστικά ε;

Μπα, τρίχες.

Οι περισσότεροι Έλληνες είναι μάλλον παρτάκηδες και έχουν για θεό τους τον ΠΟΥΣΤΗ.

Για αυτό και όταν κάτι κάτσει στραβά φωνάζουν “Όχι ρε πούστη, όχι ρε πούστη, όχι ρε πούστηηηηηηη!!!”, αντί για Βαγγελίστρες, άγιους πάντες κλπ.

Μπεχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου