ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η Άννα Μισέλ εκ Νέας Υόρκης !!!

Anna-MiselΗ κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου  ως εκπρόσωπος  τύπου της Ν.Δ. τα πάει άριστα στη δουλειά της. Έχει τη μόρφωση και το λέγειν, ώστε να ξεπερνά εύκολα ή δύσκολα τις…

αντιρρήσεις  και τις μπηχτές στις διάφορες συζητήσεις που συμμετέχει. Η πολύ συχνή της παρουσία στα κανάλια, την έχει κάνει αρκετά αναγνωρίσιμη και αυτό όπως και να το κάνουμε, βοηθάει στα ψηφαλάκια, όχι πάντα, αλλά…

by…oute logos

Στην χθεσινή εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου « Στον Ενικό» που δείχνει το STAR, απευθυνόμενη σε ένα νέο και άνεργο που της τα είχε σούρει, του είπε ότι παλεύει η κυβέρνηση και γι’ αυτόν και για όλους τους άλλους. Παραδέχθηκε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις φταίνε για όλα αυτά που περνάμε τώρα, αλλά προσπαθούν πάρα πολύ να αλλάξει η κατάσταση.

Αυτή τη λογική του «Εγώ τα έκανα μαντάρα ξανά και ξανά αλλά τώρα θα σε σώσω», ποτέ δεν τη κατάλαβα και μάλλον δε θα μπορέσω ποτέ.

Καλοπροαίρετα  να πω ότι έχετε κυρία μου όλη τη καλή διάθεση να κάνετε και εσείς κάτι καλό. Πώς να το δεχθώ όμως αυτό όταν έχεις για αρχηγό ένα κωλοτούμπα και ψεύτη πολιτικό.  Έναν υποταγμένο που κάθετε σούζα στη Μέρκελ και εδώ κάνει το μαγκάκο, τα έχουμε πει τόσες φορές αυτά…

Εκ των πραγμάτων στη θέση που είστε,  θα πρέπει να δικαιολογείτε κάθε φορά όλες τις μπουρδολογίες  των συναδέλφων σας. Θα πρέπει να λέτε ψέματα για να καλύψετε τα τραγικά λάθη όλης της κυβέρνησης. Σκεφτείτε τη κατάντια να προσπαθείτε να καλύψετε τον Άδωνη και τον Στουρνάρα. Μεγάλη η κατάντια αλλά δε μπορείτε να τη δείτε.

Υπάρχει η φράση «Δείξε μου τους φίλους σου…», εγώ θα σας πω «Δείξε μου τους συναδέλφου σου…» γιατί εσείς επιλέξατε να τους έχετε. Δυστυχώς για εσάς, θα γίνετε μία από τα ίδια -αν δεν είστε ήδη-  γιατί η πολιτική και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, βρωμάνε πολύ.

Αν θέλετε πραγματικά να δείτε ή να καταλάβετε πως ζουν οι φτωχοί, κατεβείτε από εκεί που είστε και προσπαθήστε να ζήσετε με 400-600 ευρώ τον μήνα -δε συζητώ για τους άνεργους-. Όλα τα άλλα που λέτε, είναι για τα μπάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου