ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

"Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λογος"

Πηγή: Indymedia

Και τώρα που μίλησαν όλοι, ας μιλήσουμε και εμείς...

Για έναν περίεργο λόγο, η υπόθεση σχετικά με τη διπλή εκτέλεση των νεοναζί μπράβων στο Νέο Ηράκλειο -και κυρίως τα όσα ακολούθησαν- έχει συσχετιστεί σχεδόν απόλυτα με την ιστοσελίδα Zougla.gr του γνωστού ρουφιάνου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Σε αυτόν ο Κασιδιάρης έδωσε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η εκτέλεση. Το αν του δόθηκε «φτιαγμένο» ή το έφτιαξε μετά ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα δεν είναι κάτι που μας αφορά.

Έτσι κι αλλιώς το γεγονός και μόνο πως ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που καταγράφει ασπρόμαυρη εικόνα (όπως αποδεικνύεται και από το άλλο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι μπάτσοι) ξαφνικά εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες έγχρωμο  και εμπλουτισμένο με ειδικά εφέ ώστε να φαίνεται η πορεία της σφαίρας,(!)  δείχνει πολλά τόσο για τις προθέσεις αυτού που το έδωσε (Κασιδιάρης) όσο και αυτού που το δημοσίευσε (Τριανταφυλλόπουλος).

 Λίγο πριν την δημοσιοποίηση του βίντεο ο νεοναζί βουλευτής είχε δώσει συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο. Εκείνος, με τη σειρα του, λίγες μέρες αργότερα για να του ανταποδώσει, τόσο τη συνέντευξη όσο και την... αποκλειστικότητα του βίντεο ,δημοσιεύει μια δημοσκόπηση στην οποία τα ποσοστά της νεοναζιστικής γκρούπας εμφανίζονται εξαιρετικά υψηλά.

Αυτή η σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, έχει παρελθόν το οποίο συνδέεται άμεσα με το παρόν (και είμαστε σίγουροι και με το μέλλον).
Τριανταφυλλόπουλος και Κασιδιάρης είναι φιλαράκια από παλιά. Ο μαχαιροβγάλτης βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τον ρουφιάνο δημοσιογράφο. Η γνωριμία αυτή, μάλιστα, αφορά και ένα ακόμα γνωστό πλέον πρόσωπο. Τον Γιώργο Φουντούλη.

Τον... «αθώο» νεοναζί μπράβο. Το κακόμοιρο παιδί που έτυχε να περιφρουρεί εκείνο το βράδυ τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης. Που απλά, ψήφιζε Χρυσή Αυγή και κάποιες φορές έτυχε να κάνει και νυχτερινές καταδρομικές ασκήσεις με τον Κασιδιάρη στα βουνά της Αττικής. Αυτό το άγιο πλάσμα που ήταν πάντα στη πρώτη γραμμή των εκδηλώσεων του νεοναζιστικού μορφώματος. Αυτό το εξαιρετικό παλικάρι, που ήταν «πόρτα» και μπράβος σε μαγαζιά του Νέου Ηρακλείου και είχε εξαιρετικές σχέσεις με την τοπική μαφία (Ρώσοι, Γεωργιανοί κλπ κλπ)

Πως γίνεται η σύνδεση των τριών προσώπων; Ο Τριανταφυλλόπουλος κάποια στιγμή πριν λίγα χρόνια είχε ζητήσει από τον Κασιδιάρη έναν μπράβο για να κυκλοφορεί πιο άνετα. Ο Κασιδιάρης προσφέρθηκε να του γνωρίσει ένα «δικό του παιδί» προκειμένου να το βοηθήσει κιόλας να βγάλει κανένα μεροκάματο. Και η δουλειά έκλεισε: Ο Φουντούλης ήταν τότε (και για μερικούς μήνες) ο προσωπικός μπράβος του Τριανταφυλλόπουλου.

Συμπεράσματα δεν θα βγάλουμε εμείς. Απλά παραθέτουμε τα στοιχεία τα οποία ήταν σε γνώση μας αρκετές ημέρες τώρα. Περιμέναμε, όμως, να δημοσιευθεί πρώτα η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης. Υπήρχε ο φόβος μήπως και από την πλευρά αυτών που συμμετείχαν στο χτύπημα είχε γίνει η ανάλογη έρευνα και βρισκόμασταν ξαφνικά να δημοσιεύουμε τα ίδια στοιχεία. Όπως διαπιστώσαμε ανάλογη έρευνα δεν είχε γίνει ενώ και η δημοσίευση της προκήρυξης τελικά έγινε στο Zougla.gr για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

                          Κομάντο  "ΟΥΛΡΙΚΕ ΜΑΙΝΧΟΦ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου