ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

The Great Adonis !!!


adonis_statueΗ Νέα Δημοκρατία σε αναγνώριση των υπηρεσιών του Γενίτσαρου κου Γεωργιάδη, φυσικά και με προτροπή της Τρόικας, φιλοτέχνησε (άγνωστο με ποιον καλλιτέχνη) ένα…άγαλμα αντάξιο του εν λόγω κυρίου.

by…outelogos

Άξιο παιδί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μνημονιακός σε όλες του τις διαστάσεις, σίγουρος πολύ για τον εαυτό του, βγάζει μέχρι σήμερα ασπροπρόσωπη τη κυβέρνηση στα μάτια της Τρόικας και φυσικά των ψηφοφόρων. Με τέτοιο λαμπρό παρελθόν, δε μπορεί παρά να έχει και το ανάλογο μέλλον, γι’ αυτό και οι σωστοί πολιτικοί πρέπει να ανταμείβονται.

Δε μπορεί να περιμένουμε να φύγει από τη ζωή και μετά να του το φτιάξουν, όχι, τώρα το αξίζει, τώρα θα φτιαχθεί!

Κατά τα άλλα, χθες στη Βουλή όλο ειρωνεία και γελάκια εις βάρος των άλλων ομιλητών… είναι θέμα ποιότητας βλέπεις και αυτού και πολλών άλλων. Άσε που τον συμπαθούν κάποιοι και θα τον ψηφίσουν πάλι, γι’ αυτούς τι να πεις;

Όσο αφορά το κόκκινο βρακάκι, το μπλογκ είναι σοβαρό και δε μπορεί να βγάλει φόρα παρτίδα τα… του Άδωνι, ντροπή.  Μη μου πείτε κάτι για το χρώμα, αυτό βρήκα, αυτό έβαλα. Επίσης, όποια ομοιότητα του αγάλματος με οποιοδήποτε άλλο άγαλμα, είναι τυχαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου