ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον Θεοχάρη

“Αριστερό” χαρακτήρισε τον φόρο ακίνητης περιουσίας ο Χάρης Θεοχάρης, αποκαλύπτοντας σε όλους τους Έλληνες πως ο σοσιαλισμός είναι καθοδόν. Μάλιστα, όπως εξήγησε, οι φιλελεύθεροι είναι έτοιμοι να φάνε τα λυσσακά τους, αφού βλέπουν στα μάτια του φόρου την κομμουνιστική λαίλαπα.
Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων είναι ένας κρυφός κατάσκοπος της Αριστεράς που δεν έχει άλλο στόχο από την κατάρρευση του συστήματος, και ο φόρος ακινήτων είναι μόνο η αρχή.
Ο ήρωας Θεοχάρης, όχι του Φωσκόλου αλλά του Φως-φόρου, είναι ο άνθρωπος που θα παρακολουθεί αν οι φορολογούμενοι είναι καλά παιδιά και πληρώνουν τους φόρους τους, ενώ σύντομα θα μπορεί να ελέγχει κάθε οικονομική συνδιαλλαγή, μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων, που ο ίδιος φρόντισε να εγκαταστήσει. Άλλωστε, γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ανέλαβε λίγο πριν παραιτηθεί από την προηγούμενη θέση του. Αυτή του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων.
Σε αντίθεση με πολλούς Έλληνες star, ο διορισμένος για τα επόμενα πέντε χρόνια επόπτης των Δημοσίων Εσόδων, έκανε πρώτα διεθνή καριέρα, και πλέον επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να δώσει τα φώτα του. Δούλεψε σκληρά για την κατάρρευση του καπιταλισμού, και μπορεί κάποιος να πει πως δεν τα πήγε και άσχημα.
Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ο Χάρης Θεοχάρης διετέλεσε αντιπρόεδρος της χρεοκοπημένης “μαμάς της κρίσης χρέους” Lehman Brothers. Επίσης, στην Ελλάδα διετέλεσε Διευθυντής Μηχανογράφησης της χρεοκοπημένης Ασπίς Πρόνοιας. Το άγγιγμα του Μίδα.
Το Success Story του Haris Godfavor δεν αφήνει περιθώρια για απορίες σχετικά με τις ικανότητές του. Μπορεί να συμφωνεί με τον Στουρνάρα πως οι Έλληνες είναι υποφορολογούμενοι, αλλά όπως είπε δεν θα προχωρήσει σε κατασχέσεις για οφειλές των 3.000 ευρώ. Για οφειλές των 4.000 ευρώ ίσως να το συζητάει.
Ωστόσο, όπως δήλωσε, οι κατασχέσεις των σπιτιών όσων χρωστούν μερικές χιλιάδες ευρώ δεν είναι στους στόχους του. Όπως είπαμε η θητεία του προβλέπεται για τα επόμενα πέντε χρόνια, και δεν μπορεί να τον κουνήσει κανένας.
Συνεπώς, θα βρίσκεται εκεί μόλις έρθει η Αριστερά στην εξουσία για να κατασχέσουν τα σπίτια μαζί.
rebeliskos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου