ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Οι φρικαρισμένοι δεξιοί !!!

Τώρα τελευταία παρατηρείται ένα περίεργο φαινόμενο που αφορά στους νεοδημοκράτες και προφανώς έχει ψυχιατρικές προεκτάσεις . Όπως όλοι μας , έτσι και οι δεξιοί έχουν φρικάρει με τη συγκυβέρνηση . Και κυρίως με τον Σαμαρά . Και ας μην το παραδέχονται . Η κατηφόρα της συγκυβέρνησης είναι τόσο απότομη που δεν προλαβαίνει να σώσει κανέναν . Ούτε καν τα δικά της παιδιά . Και γιαυτό τα δικά της παιδιά έχουν πάθει κατάθλιψη . Και καταναλώνουν τα…ψυχοφάρμακα σαν καραμέλες .

Ενώ λοιπόν κάθε υγιής πολίτης γαμοσταυρίζει τον Σαμαρά από το πρωί μέχρι το βράδυ , ακόμα και στον ύπνο του , οι δεξιοί με τα ψυχοφάρμακα σιωπούν .

Στην πραγματικότητα , από μέσα τους , θέλουν να βρίσουν τον Σαμαρά . Και ας παίρνουν ψυχοφάρμακα . Να τον βουτήξουν στα χέρια τους και να τον κάνουν μαύρο από τα χαστούκια . Παρόλαυτα κιχ . Λες και έχουν δώσει όρκο σιωπής να μην κατηγορήσουν το κόμμα . Και δεν φταίνε τα ψυχοφάρμακα για αυτό . Φταίει η μαλακίτιδα που τους γυροφέρνει .

Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι ένα τίποτα , από μια κλωστή κρέμεται , πρέπει και οι δεξιοί , που κακά τα ψέματα άνθρωποι είναι και αυτοί , να ξεσπάσουν με κάποιο τρόπο . Ξεσπάνε λοιπόν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το κόμμα . Καλύπτουν την κομματική τους φρίκη με χίλιες άλλες ψευτοφρίκες . Βρίζονται μεταξύ τους , τους φταίει το παιδί τους , ο σύζυγος τους , ο γείτονας , ο καιρός … Ένα θέαμα για να γελάει ο κάθε αριστερός πικραμένος  .

Και χωρίς καμία αφορμή , βλέπεις ξαφνικά τον απέναντι σου να τρελαίνεται και αναρωτιέσαι ποια μύγα τον τσίμπησε .

Γιαυτό , αν καμιά φορά δεις ξαφνικά κάποιον φρικαρισμένο νεοδημοκράτη να περνάει από μπροστά σου , μην δώσεις σημασία . Είναι επειδή τον άγγιξε η δεξιά .

(Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που τον φρικαρισμένο δεξιό θα τον αγγίξει και η αριστερά)

takoureliatragoudameakoma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου