ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Απ’ τις δηλώσεις «αποκήρυξης του κομμουνισμού και των παραφυάδων αυτού» στις δηλώσεις «αποδοκιμασίας»

του Γ. Γ.

Απ’ τις δηλώσεις «αποκήρυξης του κομμουνισμού και των παραφυάδων αυτού» της μονορχοφασιστικής δεξιάς περασμένων δεκαετιών, περάσαμε στις δηλώσεις «αποδοκιμασίας» που ζητάει σήμερα το ακροδεξιό επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ.

Ο καθαρός επιστημονικά εμπεριστατωμένως λόγος του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κατρούγκαλου, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη ενεργοποίησε τα άκρως συντηρητικά αντανακλαστικά του δεξιού κόμματος.

Δελτίο Τύπου της Ν.Δ αναφέρει:

«Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος. Έφτασε ο κ. Κατρούγκαλος στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών.
Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Δεν μου βγάζετε απ’ το μυαλό ότι αρκετά στοιχεία στον στενό επιτελείο του Σαμαρά ονειρεύονται «Νέο Παρθενώνα» όπως αποκαλούσε το κολαστήριο της Μακρονήσου, -όπου μαρτύρησαν χιλιάδες κομμουνιστές- ο  παλιός ηγέτης της δεξιάς Π. Κανελλόπουλος. 

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου